GEjSER Hvidovre

E-cigaret butik i Frihedens Butikscenter

Velkommen til GEjSER i Frihedens Butikscenter i Hvidovre. Din lokale specialist inden for e-cigaretter. Vores butik er placeret i Frihedens Butikscenter lige overfor Føtex. Vi er stolte af vores brede sortiment af e-cigaretter, e-væsker og tilbehør, og vores erfarne personale er altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den bedste oplevelse.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, har vi i GEjSER Hvidovre, et stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker, der passer til enhver smag. Uanset om du foretrækker tobak eller mentol, har vi en smag, der passer til dig. Hvis du er ny inden for damping eller overvejer at starte, så kom forbi vores butik - vi lover god service og den rette vejledning.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Der er gode parkeringsforhold, da der er 3 timers gratis parkering på Frihedens butikscenter p-pladser. Der er mulighed for at tilkøbe P-tid efter de 3 timer er udløbet men kun på deres pladser, som er den lange P-plads ved Lidl og selve p-kælderen.

Besøg GEjSER Hvidovre

Kig forbi butikken i Hvidovre, og få råd og vejledning til din e-cigaret eller e-væske. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

  • Strandmarksvej 20, 2650 Hvidovre
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 18:30
Tirsdag:  10:00 - 18:30
Onsdag:  10:00 - 18:30
Torsdag: 10:00 - 18:30
Fredag:   10:00 - 18:30
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

Bedøm butikken