GEjSER Hvidovre

E-cigaret butik i Hvidovre

GEjSER Tidl. Hvidovre ligger i Frihedens Butikscenter lige overfor Føtex. Centret ligger kun fem minutters gang fra Friheden Station og der er gratis parkering ved centret, hvis du kommer i bil.

Vi ligger i en nyere butik i lækre lokaler. Vi har et erfarent personale med et glimt i øjet, der selv er erfarne dampere. Butikken består af butikschef Per og hans personale.

Din ekspert i e-cigaretter

God kundeservice er vigtigt for os og du kan få hjælp til alt lige fra din første e-cigaret og til at skulle bygge en dripper/RBA.

Vi har et stort udvalg af væsker og aromaer så som inSano, T-juice og Gilla. Vi fører også flere danske mærker som Crafted, Ohmen, 7sense og Chufftown. Du er altid velkommen til at prøve væskerne, inden du køber. Vi udvider hele tiden vores sortiment med nyt.

Vi har alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at dampe, og vi vil altid rådgive og vejlede, så du kommer hjem og får en god start og en god oplevelse.

Indenfor e-cigaretter forhandler vi kendte mærker så som; Aspire, Smoktech, Joyetech og FJÖR. Vi har udstyr både til nybegynderen og til den erfarne hobbyist.

Alle væsker og e-cigaretter vi forhandler, er godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og opfylder EU's krav. Vi giver 3 måneders garanti på hardware og selvfølgelig 2 års reklamationsret.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos os tager vi os tid til alle kunder uanset behov, og vi ønsker at alle går herfra med en god oplevelse. Vi hjælper også gerne over telefonen, og alle spørgsmål omkring e-cigaretter og damp er velkomne.

Du kan altid komme ind i butikken til en snak om e-cigaretter og damp, eller bare for en lille sludder. Du må gerne dampe i butikken.

Vi glæder os meget til at se dig i!

Med venlig hilsen

GEjSER i Hvidovre!

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 18:30
Tirsdag:  10:00 - 18:30
Onsdag:  10:00 - 18:30
Torsdag: 10:00 - 18:30
Fredag:   10:00 - 18:30
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

gejser e cigaret butik hvidovre

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord