GEjSER Hvidovre

E-cigaret butik i Hvidovre

GEjSER Tidl. SMOKE-IT Hvidovre ligger i Frihedens Butikscenter lige overfor Føtex. Centret ligger kun fem minutters gang fra Friheden Station og der er gratis parkering ved centret, hvis du kommer i bil.

Vi ligger i en nyere butik i lækre lokaler. Vi har et erfarent personale med et glimt i øjet, der selv er erfarne dampere. Butikken består af butikschef Per og hans personale.

Din ekspert i e-cigaretter

God kundeservice er vigtigt for os og du kan få hjælp til alt lige fra din første e-cigaret og til mere avanceret udstyr.

Vi har alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at dampe, og vi vil altid rådgive og vejlede, så du kommer hjem og får en god start og en god oplevelse.

Indenfor e-cigaretter forhandler vi kendte mærker så som;  VooPoo, Joyetech og FJÖR. Vi har udstyr både til nybegynderen og til den erfarne hobbyist.

Alle væsker og e-cigaretter vi forhandler, er godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og opfylder EU's krav. Vi giver 3 måneders garanti på hardware og selvfølgelig 2 års reklamationsret.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos GEjSER (SMOKE-IT) os tager vi os tid til alle kunder uanset behov, og vi ønsker at alle går herfra med en god oplevelse. Vi hjælper også gerne over telefonen, og alle spørgsmål omkring e-cigaretter og damp er velkomne.

Du kan altid komme ind i butikken til en snak om e-cigaretter og damp, eller bare for en lille sludder. Du må gerne dampe i butikken.

Vi glæder os meget til at se dig i!

Med venlig hilsen

GEjSER i Hvidovre!

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 18:30
Tirsdag:  10:00 - 18:30
Onsdag:  10:00 - 18:30
Torsdag: 10:00 - 18:30
Fredag:   10:00 - 18:30
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  Lukket

gejser e cigaret butik hvidovre

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord