GEjSER Køge

E-cigaret butik i Køge

Velkommen til GEjSER i Køge . Din lokale specialist inden for e-cigaretter. Vores butik er placeret ved det hyggelige Shoppingcenter ved gågaden tæt på Fakta og togstationen.. Vi er stolte af vores brede sortiment af e-cigaretter, e-væsker og tilbehør, og vores erfarne personale er altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den bedste oplevelse.

Stort sortiment af e-cigaretter og e-væsker

Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, har vi i GEjSER Køge , et stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker, der passer til enhver smag. Uanset om du foretrækker tobak eller mentol, har vi en smag, der passer til dig. Hvis du er ny inden for damping eller overvejer at starte, så kom forbi vores butik - vi lover god service og den rette vejledning.

Prismatch og høj kvalitet

Vi tilbyder prismatch på hele vores sortiment af e-væsker og e-cigaretter og garanterer altid produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er anmeldt og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og overholder EU-direktiver samt dansk lovgivning for TPD. Som medlem af GEjSER kundeklubben kan du optjene 5% af dit købsbeløb på din konto, som kan bruges ved køb i alle vores butikker.

GEjSER Kundeklub

Træd ind i vores GEjSER kundeklub ved dit første besøg i vores butikker! Som medlem nyder du en række fordele, herunder optjening af 5 % tilbage på alle dine køb samt bekvem bonopbevaring. Du kan nemt akkumulere dine point og spare dem op til en omgang gratis varer eller bruge dem ved dit næste køb. Vores kundeklub er designet til at give dig maksimal værdi, og med vores praktiske mobilapp kan du nemt holde styr på dine point og kvitteringer. Du kan være sikker på, at vi respekterer dit privatliv, samt vi kun sender få SMS'er om året. Husk, at hvis du ikke foretager et køb i seks måneder, vil din konto blive deaktiveret i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning, men vi sender dig en påmindelse inden, så du kan forblive aktiv og nyde alle fordelene ved vores kundeklub.

Nem Parkering

Når du handler ved GEjSER i Køge, har du hele 2400 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning, lige ude foran centeret. Vi holder til lige ved indgang A, lige ved Bilka, og er naboer til butikker som Telia, Vero Moda og Kaffebaren.

Besøg GEjSER Køge 

Da GEjSER Køge ligger lige over for togstationen, er det nemt at gøre et stop i butikken, inden du tager toget hjem, eller hvis du skal skifte tog i Køge.

Kommer du i bil, er der samtidig gode parkeringsforhold i området omkring GEjSER butikken. Du kan eksempelvis benytte dig af APCOA Parkering på Rådhusstræde 12B, kun to minutters gang fra butikken.

En anden mulighed er at benytte den offentlige parkering ved havnen, der ligger bare fem minutters gang fra GEjSER butikken.

  • Rådhusstræde 10F 4600 Køge
  • Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

Bedøm butikken