GEjSER Køge

E-cigaret butik i Køge

Du finder GEjSER Køge Tidl. SMOKE-IT ved det hyggelige Shoppingcenter ved gågaden tæt på Fakta og togstationen. Da GEjSER Køge ligger lige over for togstationen, er det nemt at gøre et stop i butikken, inden du tager toget hjem, eller hvis du skal skifte tog i Køge.

Kommer du i bil, er der samtidig gode parkeringsforhold i området omkring GEjSER butikken. Du kan eksempelvis benytte dig af APCOA Parkering på Rådhusstræde 12B, kun to minutters gang fra butikken.

En anden mulighed er at benytte den offentlige parkering ved havnen, der ligger bare fem minutters gang fra GEjSER butikken.

ET HAV AF E-CIGARETTER I KØGE

Hos GEjSER Køge finder du et stort udvalg af forskellige e-væsker og aromaer. I vores sortiment har vi mere end 400 forskellige varianter og kan derfor garantere, at vi kan finde den e-væske, der matcher dig og dine præferencer.

Vi forhandler naturligvis alle de store, anerkendte brands såsom Insano, IVG, Dr. Vapes, Dinner Lady og mange, mange andre.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af e-cigaretter og andet hardware. Vi bestræber os altid på at have det bedste og nyeste hardware på hylderne, og du finder alle de store mærker samt de nyeste modeller hos os.

Vi forhandler velkendte mærker som Eleaf, Joyetech, FJÖR, Uwell – bare for at nævne et par få. Det kan måske være svært at vide, hvad du skal vælge, og derfor hjælper vi dig utroligt gerne i butikken.

Hvis du er nybegynder, og er på udkig efter en e-cigaret, der læner sig op af det, du kender fra almindelig tobaksrygning, kan du i GEjSER Køge tage et nærmere kig på e-cigaretter som blandt andet Joyetech eGo AiO og FJÖR.

KIG FORBI GEjSER I KØGE

I GEjSER Køge står vores kompetente personale altid klar til at tage imod dig og dine eventuelle spørgsmål. De rådgiver dig med glæde i forhold til det, du måtte have brug for hjælp til inden for e-cigaretter. Vores medarbejdere har stor erfaring på området, så ingen spørgsmål er for store eller små.

Medarbejderne i GEjSER Køge stræber efter altid at yde den bedst mulige kundeservice, og derfor har vi valgt også at tilbyde prisgaranti. Det betyder, at hvis du mod forventning finder vores produkter billigere hos en anden dansk forhandler, så matcher vi med glæde deres pris.

LAV PRIS OG HØJ KVALITET

I alle vores GEjSER (butikker finder du Danmarks bedste priser på e-væsker, e-cigaretter og dampudstyr. Men du skal ikke lade dig narre af prisen - vores produkter, rådgivning og kundeservice er af højeste kvalitet. Selvom priserne er skruet helt i bund, kan du altså godt skrue op for forventningerne.

Hos GEjSER Køge har vi desuden store krav til de produkter, vi forhandler til vores kunder. Det er kun det allerbedste e-cigaret udstyr, der bliver en del af vores sortiment, og vi går på ingen måde på kompromis med vores høje standarder.

Vi har især et særligt tæt samarbejde med producenten Hangsen, der blandt andet giver os et nært indblik i deres arbejde og produktionsprocesser. Det betyder, at alle de produkter vi forhandler, lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Vi vil ikke gå ned på kvaliteten, for vi sætter en ære i at udvælge og tilbyde de bedste produkter til vores kunder.

ALTID TRYG OG SIKKER HANDEL I KØGE

Alle de e-væsker og e-cigaretter GEjSER Køge forhandler, er godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og opfylder alle de lovmæssige krav, som er gældende inden for Danmark og EU.

Samtidig tager vi os god tid til alle vores kunder - nye som gamle. Vi har et ønske om, at alle går herfra med en god oplevelse, og vi vil så gerne, at du føler dig godt klædt på efter et besøg hos os.

Som en del af vores gode service har vi hele 3 måneders garanti på hardware og selvfølgelig 2 års reklamationsret. Som kunde kan du derfor trygt handle hos GEjSER Køge.

Kig ind forbi din foretrukne forhandler af e-cigaretter i Køge. Vi glæder os til at se dig i butikken!

Med venlig hilsen
Teamet i GEjSER Køge

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

e-cigaret butik køge

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos GEjSER er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord