Mærker

 • ACE

  ACE

 • Aspire

  Aspire

  Aspire er en e-cigaret virksomhed, som udspringer af Joyetech, med over 10 års erfaring af produktion og udvikling af e-cigaretter.

 • Bellevue

  Bellevue

  Bellevue / 7sense er shake 'n' vape e-væske til din e-cigaret. Køb dem hos GEjSER

 • Coiland Vape
 • Crafted E-liquid

  Crafted E-liquid

  Crafted er et dansk brand, som laver e-væsker og aromaer. De er meget kendte i Danmark, men er også ved at træde mere frem på det internationale marked.

 • Demon Killer

  Demon Killer

  Demon Killer laver specielle coils til de mere erfarne dampere. Dette kan være alt fra Alien wire til fused Clapton. 

 • Dinner Lady

  Dinner Lady

  Dinner Lady er et britisk firma, der laver e-væsker i mange forskellige smage.

 • Dr Vapes

  Dr Vapes

  Dr. Vapes er kendt for at udgive en række af serier med nøje udvalgte aromaer, godkendt til det europæiske marked, som har vundet priser i flere lande.

 • Efest

  Efest

  Efest under firmanavnet ShenZhen Fest Technology Co.,ltd, ligger i byen Shenzhen i Kina. Firmaet blev etableret i 2009 og specialiserer sig udelukkende i produktion af batterier og opladere.

 • Eleaf

  Eleaf

  Eleaf Electronics Co. Ltd blev grundlagt i 2011 og er beliggende i Shenzhen. Eleaf er hurtigt blevet en af de mest velkendte damp brands i verden. Eleaf har gjort en uendelig indsats for at etablere tætte, og vigtigst af alt stabile, relationer med sine inden-og udenlandske distributører. Ved at samarbejde med distributører rundt omkring i verdenen har Eleaf fået etableret servicecentre i alle verdens hjørner, så de kan garantere kunderne en hurtig og ekstremt effektiv support. Med Eleaf’s konstante indsats og kreativitet er de hurtigt blevet et af de førende og mest velkendte mærker inden for damp industrien.

 • Elego

  Elego

  Shenzhen Elego Technology Co., Ltd. blev grundlagt i 2011 og er den største franchise agent for vape produkter i Kina. Elego repræsenterer mærker som: Joyetech, KangerTech, eLeaf, Aspire, Smok, Innokin, Wismec, UD m.fl.

 • FIBER N COTTON

  FIBER N COTTON

  FIBER N COTTON laver vat til selvbyg coils. 

 • FJÖR

  FJÖR

  FJÖR er et danskdesignet podsystem, som er idéelt for både nybegynderen og den erfarne damper.

 • Geekvape

  Geekvape

  Geekvape Technology Co Ltd er et firma, der blev grundlagt af designeren Stefen Z i 2015.  Firmaet ligger i Shenzhen, Kina, som er hjemstedet for den verdens-omspændende produktion af originale e-cigaretprodukter.

 • Golisi

  Golisi

  Et Golisi-batteri til en damper, vape eller e-cigaret gør enheden i stand til at producere damp. Mængden af damp afhænger af, hvor stor en afladning batteriet kan give, og derfor skal du vurdere dine behov for at finde det Golisibatteri, der passer bedst til dig. Er du for eksempel en såkaldt ”cloud-chaser”, bør du lede efter high-drain-batterier med en stor kapacitet og lang levetid.

 • Hangsen

  Hangsen

  Hangsen er verdens største e-væske producenter. Deres e-væsker egner sig både erfarne dampere og ny-dampere.

 • HorizonTech

  HorizonTech

  HorizonTech har stor erfaring inden for high-end udstyr, og er specielt kendt for deres sub-ohm tanke. 

 • Innokin

  Innokin

  Innokin blev grundlagt i 2011 og er dermed en af de "ældre" spillere på e-cigaret-markedet. Innokin producerer e-cigaretter og tilbehør til alle typer dampere, så om du er førstegangsbruger, eller om du er erfaren, så har Innokin et produkt til dig. Innokin producerer elektroniske cigaretter og tilbehør hertil, som du kan finde både her på hjemmesiden og i vores fysiske butikker. Innokins sortimentet er stort, og der er derfor en e-cigaret til enhver smag.

 • Insano

  Insano

  Insano’s produkter er naturidentiske og helt uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Insano’s aromaer er designet og produceret i Danmark.

 • IQOS

  IQOS

  Philip Morris International er en af de helt store giganter fra den traditionelle tobaks industri. De er måske også de første til at tage et skridt væk fra den klassiske cigaret verden, som vi her hos GEjSER, kæmper hårdt imod. Philip Morris har nemlig udviklet et revolutionerende produkt, som er et langt bedre alternativ til rygning, nemlig IQOS.

 • IVG

  IVG

  IVG er et af de største brands i verdenen, når det kommer til e-væske.  IVG blev etableret i England tilbage i 2016, og leverer i dag e-væsker til mere end 100 lande. IVG er en forkortelse af I Vape Great.

 • Joyetech

  Joyetech

  Joyetech har cementeret sin position som en af verdens førende producenter af e-cigaretter. Med en historie, der går tilbage til 2008, har Joyetech konstant været på forkant med innovation og teknologi inden for e-cigaretbranchen, og det var Joyetech der standardiserede det klassiske 510-gevind du ser på næsten alle e cigaretter, samt 5-tryks børnesikringen. Deres produktsortiment omfatter alt fra avancerede enheder til begyndervenlige løsninger, der passer til alle dampere. 

 • Kangertech

  Kangertech

  Kangertech er et af de største mærker inden for e-cigaretter og vaping. Det kinesiske mærke har været i branchen i mange år, og det har givet god erfaring med at designe produkter, der er funktionelle og gode for brugeren. Det gør alle deres produkter gennemtænkte og gennemtestede, hvilket er med til at sikre dig, at du altid får høj kvalitet, der fungerer.

 • LG

  LG

  LG-Corporation er en sydkoreansk virksomhed, som nok er kendt af de fleste fra deres produkter inden for elektronik, kemikalier og telekommunikation. Virksomheden har haft hovedsæde i hovedstaden Seoul siden grundlæggelsen i 1947. 

  'En virksomhed, der er kommet for at blive og som bidrager til menneskelig velstand ved at leve op til sit sociale ansvar ved at levere blivende og differentierede værdier til sine kunder.' Ifølge LG selv.

 • Lyft

  Lyft

  Lyft-snus, som nikotinposerne ofte er kendt som i dag, bliver leveret i små plastikpakker, der indeholder 18-20 små poser. Lige her kan du se det udvalg, vi tilbyder af nikotinposer. Udvalget dækker over flere mærker, hvorfor der måske er et produkt, der dækker det behov, du har ift. nikotinposer.

 • Nitecore

  Nitecore

  Din e-cigaret kan ikke fungere på tomme batterier. Da alle e-cigaretter kører på strøm, er det nødvendigt at batterierne indimellem skal oplades. Hos SMOKE-IT anbefaler vi, at du anvender en ekstern batterioplader. Det gør vi fordi, at det forlænger batteriernes levetid. Mærket Nitecore, der er specialist inden for opladning. 

 • OBS

  OBS

 • Pilot Vape

  Pilot Vape

  PilotVape er et flagskibsmærke hos firmaet Luyuan Teng Technology co., Ltd i Shenzhen. Produkter som elektroniske cigaretter, tilbehør, e-juice, værktøj til selvbyggere, og e-cigarer sælges under mærket PilotVape.

  SMOKE-IT sælger PilotVapes "Coil Magician" som er den første batteridrevne coil-vikler til dig, der kan lide at vikle dine egne coils.

 • Pisen

  Pisen

  Guangdong Pisen Electronics Co., Ltd. blev grundlagt i 1994 og har produceret genopladelige batterier og tilbehør til mobiltelefoner, digitale elektronikprodukter og andre IT-produkter siden år 2000. 

  Hos SMOKE-IT kan du købe Pisens power bank på hele 10.000 mAh, så du aldrig behøver at løbe tør for strøm til dine e-cigaretter, MODs eller anden elektronik, såsom din mobiltelefon.

 • Samsung

  Samsung

  De fleste mennesker kender Samsung. I over 70 år har Samsung været dedikeret til at skabe en bedre Verden gennem diverse virksomheder, der i dag spænder lige fra avanceret teknologi, semi-conductors, over skyskrabere og byggeri af anlæg, petrokemi, mode, medicin, økonomi, til hoteller og meget mere. Flagskibet Samsung Electronics er førende på det globale marked inden for produktion af højteknologisk elektronikudstyr og digitale medier.

  SMOKE-IT sælger nogle af Samsungs batterier, der egner sig til MODs, inklusive til subohm, der har brug for megen power. 

 • SmokTech

  SmokTech

  SMOK eller SMOKtech, som virksomheden også går under, med 110 forskellige registrerede patenter allerede i 2015, kan man uden tvivl tillægge SMOKtech en stor del af ansvaret for den revolutionerende udvikling, som e-cigaretter har gennemgået særligt over de sidste 5 år.

  Sammen med virksomheden KOOPOR udgør SMOK størstedelen af den kinesiske koncern Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd, der har hovedkvarter i Kina. SMOKtech blev grundlagt i 2010, og SMOK er en af de hurtigst voksende i branchen. Med over 1000 ansatte og en årlig omsætning der, på kun 7 år, har nået over 500 millioner kr.

 • Smooff
 • Sony

  Sony

  Sony Corporation, der almindeligvis omtales som Sony, er et japansk multinationalt selskab med hovedsæde i Kōnan Minato, Tokyo, Japan. Sonys forretning omfatter forbrugerelektronik, professionel elektronik, spil, underholdning og finansielle tjenesteydelser. Virksomheden er en af de førende producenter af elektroniske produkter til forbrugere og professionelle markeder. Sony blev rangeret som nr. 116 på Fortune Global 500-listen i 2015.

 • SUBOHM

  SUBOHM

  Subohm er en svensk e cigaret importør, som servicerer stort set hele Europa med produkter fra alle de store e cigaret brands.

 • Sundbygaard

  Sundbygaard

  Fælles for alle Sundbygaard e-væsker er, at blandingsforholdet for varianterne er 50/50 PG/VG. Med Sundbygaard får du altså en 1:1-blanding. Derfor fungerer Sundbygaard e væsker i stort set alle typer af e-cigaretter. Hvis du skulle have spørgsmål omkring Sundbygaard i din specifikke e-cigaret model, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 • T-juice

  T-juice

  T-Juice er et engelsk brand, der på ganske få år har vokset sig til et af verdens største inden for aromaer og e væsker. 

 • UD

  UD

  UD, eller Unification of Design, er et varemærke fra Zhuhai Youde Technology Co., Ltd., grundlagt i 2011.

  Hos SMOKE-IT kan du få UDs lækre og materialer til at fremstille dit eget personlige sub-ohm build.

 • UWELL

  UWELL

  SHENZHEN UWELL TECHNOLOGY CO., LTD. bedre kendt som UWELL, er en virksomhed, der producerer og designer alle deres egne produkter. 

 • Vandy Vape

  Vandy Vape

  Vandy Vape blev skabt i 2016 af Mr. Stefen Zhang, som også er CEO og chefdesigner hos firmaet. Deres mål er at hjælpe den hurtig voksene e-cigaret industri, både med hensyn til udvikling af produkter og samtidig yde en fremragende service. De specialisere hovedsageligt i at lave e-cigaretter, RDA, RDA'er og andet tilbehør.

 • Vape Away

  Vape Away

  Vape Away startede i Danmark i 2012 under navnet Lord of Liquids. Vape Way produceres nu i England, hvorfra de siden 2015 har tilbudt et udvalg af e væsker. 

 • Vaporesso

  Vaporesso

  Vaporesso er et amerikansk brand, der har været på markedet i flere år. Virksomheden blev etableret tilbage i 2015, og har siden da, været blandt de største producenter på markedet. 

  Vaporesso har udviklet flere forskellige serier, til både den nye damper, og den mere erfarne bruger.

 • Velo

  Velo

  VELO Tobaksfri snus nikotinposer/white pouches

 • VELO
 • VOLT

  VOLT

  VOLT er plantebaseret snus/white pouches uden tobak, der ikke efterlader misfarvninger på dine tænder. Er du ude efter et produkt med nikotin, men ønsker ikke tobak, har vi VOLT i sortiment. 

 • VooPoo

  VooPoo

  Med et kit fra VooPoo får du oftest  en e-cigaret, hvor du har en pod til e-væske og et batteri, som podden klikkes ind i. Det velkendte mærke har lavet forskellige systemer - blandt andet et system hvor det ikke er brænderen, men podden du skal skifte. Hertil har de også lavet flere forskellige kits, hvor du har mulighed for at skifte brænder i din pod. Der er altså et godt udvalg af forskellige modeller, så du kan få den type, der passer til dig og det, du bedst kan lide. Nedenunder produktsortimentet kan du læse mere om både mærket VooPoo, og generel info om e-cigaretter og e-væske.

 • Vozol
 • Vuse

  Vuse

  Vuse også kendt som vype (tidligere navn). Vuse består af et lukket POD-system og benytter sig af engangs-POD’s. 

 • Wismec

  Wismec

  WISMEC Electronics Co,.Ltd er et firma indenfor vape industrien. Deres produkter er designet i USA og produceret i Kina.