Varer af mærket FJÖR

FJÖR er et danskdesignet podsystem, som er idéelt for både nybegynderen og den erfarne damper.

Aktive filtre

  • Ikke på lager
FJÖR - podX Coils pris: 119.95

FJÖR - podX Coils

119,95 kr.
Udsolgt af FJÖR - podX coils. Klik her for kompatible alternativer! Coils som passer til FJÖR PodX. Der er 2 forskellige varianter af...

FJÖR - podX Pods

69,95 kr.
FJÖR - podX Pod (2-pakning) er specielt designet til dampere, der ønsker en simpel og let anvendelig løsning. FJÖR - podX pods har en...

FJÖR: Dansk design og brugervenlighed

Med FJÖR får du et pod-system, der er egnet til både nybegynderen og den erfarne vaper. Du får med brandet en god introduktion til dampverdenen med de fyldte pods, ligesom du også har mulighed for at fylde din egen e-juice på selv, med de genopfyldelige pods.  Alt i alt en diskret e-cigaret, som du kan tage med på farten.

Du finder altså noget for enhver smag hos FJÖR. 

Hertil får du med FJÖR en mund-til-lunge-cigaret (MTL), hvilket er velkendt for dig, der er vant til at ryge almindelige tobakscigaretter med nikotin. MTL giver dig nemlig en sug-fornemmelse, der minder om almindelig rygning, og denne model er derfor ofte den bedste e-cigaret for dig, der ønsker dette.

Få nytænkte e-cigaretter med FJÖR

Det danskdesignede FJÖR har som udgangspunkt kigget på, hvad der rører sig inden for e-cigaretter på markedet, og derfra har brandet tænkt over, hvordan de nuværende pod-systemer, og derigennem elektroniske cigaretter generelt, kan forbedres.

FJÖR har gentænkt pod-systemet til e-cigaretter, så du får en brugervenlig cigaret, hvor du hverken skal påfylde e-juice eller udskifte coils. Det hele ligger i de præfyldte pods fra start. Tanken, eller podden, har altså alt, hvad du skal bruge.

Denne brugervenlige tilgang er noget af dét, der gør, at en e-cigaret fra FJÖR muligvis er en af de bedste e-cigaretter til nye dampere.

Hvor stor er en e-cigaret fra FJÖR?

Med FJÖR får du en e-cigaret, der er så let, at du næsten ikke mærker den, når du har den i hånden eller lommen. Den vejer blot 19,5 gram, og hertil har den en størrelse på 9x2x1,8 centimeter (11,5 centimeter med pod/tank). FJÖR er dermed et af de letteste og mindste systemer på markedet.

På trods af den lille størrelse er FJÖR stadig ganske effektiv, når det kommer til den daglige batterilevetid, og du kan dermed roligt dampe gennem hele dagen. Hertil kan e-cigaretten oplades på bare en lille time gennem USB-C.

Prøv et pod-system med både e-væske og coil

FJÖR har specielt fokus på brugervenlighed, og det dansk designede brand er derfor et stærkt valg, hvis du netop leder efter en e-cigaret, der er sikker og nem at bruge.

Brandet har eksempelvis gjort udskiftning af brændere nemt for dig. Hvor du til nogle modeller fra andre mærker skal udskifte både brænder/coil og pod/tank, skal du hos FJÖR blot udskifte selve podden, da brænderen er indbygget heri. Du skal altså ikke til at finde flere dele - du kan få det hele i én. Hertil er de genopfyldelige pods børnesikrede, så du kan være sikker på, at de små pilfingre ikke kommer i kontakt med din e-væske.

Udover den lette udskiftning af podden har FJÖR også arbejdet med netop e-væsker. Ligesom du slipper for at skifte brænder, slipper du nemlig også for hele tiden at skulle fylde e-væske på din e-cigaret.