Liste af produkter fra mærke Geekvape


Geekvape Technology Co Ltd er et firma, der blev grundlagt af designeren Stefen Z i 2015.  Firmaet ligger i Shenzhen, Kina, som er hjemstedet for den verdens-omspændende produktion af originale e-cigaretprodukter.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 10 produkter.

Viser 1-10 of 10 vare(r)

Geekvape Technology

Geekvape Technology Co. Ltd er et firma, der blev grundlagt af designeren Stefan Z. i 2015. Firmaet ligger i Shenzhen, Kina, som er hjemstedet for den verdensomspændende produktion af originale e-cigaretprodukter. Virksomhedens mål er at producere innovation og kreere en troværdig brugeroplevelse for vapingindustrien.

Geekvape Technology hos SMOKE-IT

Hos SMOKE-IT kan vi tilbyde mange Geekvape-produkter. Hos os finder du for eksempel forskellige slags tråd og andet værktøj til dig, der vikler dine egne coils. Vi sælger desuden også de to solide ”håndværker”-mods fra Geekvape, Geekvape Aegis Solo og Geekvape Aegis X.

Byg en gør-det-selv-vape med Geekvape

Hvis du har en handyman eller handywoman gemt i dig, og du vaper, så er Geekvape noget for dig. Med de mange forskellige Geekvape-dele kan du nemlig selv bygge en vape for at ende ud med din helt egen, unikke vape, der passer til dig og dine behov.

Af den årsag har Geekvape Technology blandt andet lavet et værktøjssæt, så du har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at bygge coils til din personlige e-cigaret.

Vi har også andet tilbehør til din vape

For at bygge din egen vape skal du bruge mange dele, som vi sælger hos SMOKE-IT.
Vi sælger blandt andet vat separat til coils, så du har det, når du bygger din vape selv. Derudover har vi også forskellige værktøjssæt til at lave forskellige coils. 

I disse sæt er der typisk tanke, sakse, skruetrækkere og nogle gange coil-jigs og ohmtester. Det betyder, at du i disse værktøjssæt har et godt udgangspunkt til at starte med at bygge selv. Værktøjssættet kommer i et etui, så værktøjet kan opbevares praktisk og ikke så let bliver rodet.

Udover vat og værktøjssæt har vi også coil-jigs i sortimentet. De gør det nemmere, når du skal binde eller vikle dine egne coils. Hertil sælger vi også taps hos SMOKE-IT. De skal bruges, når du laver DIY-coils til e-cigaretter. Du skal nemlig varme dine coils, efter de er blevet lavet, for at fjerne eventuelle hotspots. Det er her, du har brug for en tab.

Er du ikke handy? Køb en færdigbygget e-cigaret

Hvis du ikke er handy med DIY-projekter og Geekvape, så frygt ej. Vi har et stort udvalg med færdigbyggede e-cigaretter, så du ikke behøver at bygge din egen e-cigaret for at vape. Med en færdigbygget e-cigaret skal du kun tænke på de udskiftelige dele samt smag og etui til din e-cigaret.

Her på hjemmesiden finder du vores store sortiment af e-cigaretter fra forskellige brands. Du kan også tage et smut forbi en af vores mange butikker for at tjekke sortimentet ud eller for at få en snak om Geekvape og DIY-projekter. 

Har du brug for hjælp med Geekvape Technology og e-cigaretter?

Har du brug for vejledning eller for at få svaret på et spørgsmål angående Geekvape Technologys produkter? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Du kan ringe til os på telefon 26 22 07 07, skrive en mail til os på support@smoke-it.dk eller kontakte os via formularen på vores hjemmeside. Den vil vi besvare inden for 24 timer.

Derudover kan du også komme forbi en af vores landsdækkende butikker. Her står vores altid hjælpsomme personale klar til at vejlede dig samt svare på eventuelle spørgsmål angående Geekvape, elektroniske cigaretter eller vores produkter.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord