Liste af produkter fra mærke Joyetech


I 2007 blev den kinesiske virksomhed Joyetech oprettet, og har nu flere fabrikker over det meste af det sydøstlige Kina. De er en af de førende producenter indenfor e-cigaretter, og er én af dampindustriens mest succesfulde og innovative producenter. Hurtigt så lederne af virksomheden vigtigheden i at samle et stort hold af de dygtigste ingeniører, designere og produktionsadministratorer for at skabe de bedste

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 8 produkter.

Viser 1-8 of 8 vare(r)

Joyetech - eGo AiO Kit

Pris 239,95 kr.
All-in-one e-cigaret, med indbygget 1700mAh batteri. OBS . Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks. 30VG/70VG...

Joyetech - Find din e-cigaret

Kom godt i gang med din e-cigaret fra Joyetech

Når du har modtaget din Joyetech-e-cigaret, er det tid til at tage den i brug. Her får du et par gode råd til at komme i gang med e-cigaretten, og hvad du selv kan gøre for at forlænge levetiden.

Gennemvæd din Joyetech-coil

Det første, du skal gøre, er at fylde tanken med e-væske. Fyld forsigtigt tanken med din foretrukne e-juice, og pas på, du ikke spilder på din hud.

Første gang du skal bruge coilen, kan du med fordel dryppe et par dråber e-væske på coilen, så den bliver gennemvædet. Ved at gøre det, slipper du for at få en brændt smag, når du damper på din e-cigaret. Lad den stå at trække i 15-20 minutter, så du er helt sikker på, at coilen er gennemvædet.

Brug en separat oplader

Joyetech-e-cigaretter kommer med et genopladeligt batteri, som på sigt skal lades op. Du kan lade batteriet op via moddet, men hvis du vil forlænge batteriets levetid, kan du købe en separat batterioplader.

Selvom batteriet i de fleste tilfælde er aktiveret på forhånd, kan du opleve, at du selv skal aktivere det. Tryk fem gange i træk på batteriets knap, og så er den klar til brug. En sidste ting, du selv skal gøre, er at indstille den ønskede mængde damp. Det er en god ide at starte med et lavt watt-output, og derefter kan du altid selv justere outputtet.

Hvilken e-væske skal du vælge til din Joyetech?

Når du har valgt mellem de mange elektroniske cigaretter, skal du vælge en e-væske til din e-cigaret. I langt de fleste tilfælde skal du købe e-væsken separat - dette er tilfældet for Joyetech eGo AiO kit (all-in-one). Det giver dig mulighed for at prøve nogle forskellige e-væsker og finde din favorit.

PG, VG og nikotin

E-væsker består som udgangspunkt af to væsker:

● PG (propylenglykol)
● VG (vegetabilsk glycerin)

PG er det stof, der binder aromaen, mens VG hjælper til at forlænge holdbarheden. Derudover er PG også det stof i e-væsken, der giver en halskrads-fornemmelse, når du damper. Så i e-væsker med en højere mængde PG er der mere smag og halskrads-fornemmelse.

Udover forholdet af VG og PG skal du også tage stilling til mængden af nikotin i din e-væske. E-væsken indeholder mellem 0 mg og 20 mg nikotin, hvor 0 mg er uden nikotin, og 20 mg er den højeste mængde nikotin, som du kan få. Der findes også flere forskellige mængder nikotin, som du kan vælge mellem. Fælles for alle mængderne er, at de befinder sig mellem de 0 mg og 20 mg.

Selve smagen
En sidste ting, som du kan vælge, når det kommer til e-væske, er smagen. Du kan få e-væsker med flere forskellige smage, såsom en mentol-smag eller klassisk tobakssmag, der minder om smagen fra cigaretter. Det er muligt at købe færdigblandede e-væsker, men er du mere rutineret, kan du også lave dine egne blandinger. Her har du mulighed for at tilpasse de forskellige forhold, så de passer til dine ønsker.

Hvilken e-væske du bør vælge er i den grad en smagssag. Det kan være en fordel at prøve lidt forskelligt for at finde din favorit. Er det første gang, du skal købe e-væske til din Joyetech-e-cigaret, kan du med fordel vælge en af de e-væsker, der allerede er blandet.

Hvilken Joyetech-e-cigaret skal jeg vælge?

Hvilken e-cigaret, du skal vælge, er ligeledes en smagssag. Derfor handler det om at finde ud af, hvad dine præferencer til en e-cigaret er. Joyetech har udviklet et bredt spektrum af e-cigaretter - du finder blandt andet den populære Joyetech eGo AiO - så derfor er det et oplagt mærke, lige meget om du er førstegangsdamper, eller om du er en garvet damper, der sætter pris på masser af ekstraudstyr.

At dampe er i den grad en smagssag, og der er i den grad også mange forskellige komponenter, der kan påvirke oplevelsen. Det er blandt andet mængde og fylde af damp, smag, sugeevne og meget mere.

På e-cigaretterne fra Joyetechs kan du både indstille på sug, mængden af damp og så videre. For dig betyder det, at du kan indstille på din e-cigaret, så den kommer til at passe til dig. Det betyder også, at skulle din dampstil løbende ændre sig, kan du tilpasse din Joyetech-e-cigaret til dine nye behov.

Har du spørgsmål til JoyeTech eller e-cigaretter?

Der findes mange forskellige Joyetech-modeller, som eksempelvis den populære Joyetech eGo AiO, som du kan vælge mellem,. Det betyder, at det til tider kan være svært at:

● Finde den rigtige model
● Finde alle de dele, du skal bruge
● Vælge den rigtige e-væske til din e-cigaret

Derfor sidder vi klar til at hjælpe og rådgive dig til at gøre det rigtige køb.

Hos SMOKE-IT forhandler vi et bredt udvalg af Joyetech-produkter, og derfor har vi en stor viden inden for området. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte vores kundeservice enten via vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Vi har også mange fysiske butikker spredt rundt omkring i landet. Her står vores personale klar til at hjælpe og rådgive dig.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord