Liste af produkter fra mærke VooPoo


Med et kit fra VooPoo får du et system, hvor du har en pod til e-væske og et batteri, som podden klikkes ind i. Det velkendte mærke har lavet forskellige systemer - blandt andet et system hvor det ikke er brænderen, men podden du skal skifte. Hertil har de også lavet e-cigaretmodeller, hvor du har mulighed for at skifte brænder i din pod. Der er altså et godt udvalg af forskellige modeller, så du kan få den type, der passer til dig og det, du bedst kan lide.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 12 produkter.

Viser 1-12 of 12 vare(r)

VooPoo - Argus Air...

Pris 99,95 kr.
Argus Air Replacement pods fra VooPoo med indbygget 0,8 ohm coil. Obs.  Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model....

VooPoo - V-Suit Kit

Pris 349,95 kr.
V-Suit kittet er en lille pod system e-cigaret fra VooPoo. Obs.  Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks....

E-cigaret-kits fra VooPoo

Med et kit fra VooPoo får du et system, hvor du har en pod til e-væske samt et batteri, som podden klikkes ind i. Det velkendte mærke har lavet forskellige systemer - blandt andet et system hvor det ikke er brænderen, men podden du skal skifte. Hertil har de også lavet e-cigaretmodeller, hvor du har mulighed for at skifte brænder i din pod. Der er altså et godt udvalg af forskellige modeller, så du kan få den type, der passer til dig og det, du bedst kan lide.

Sortiment

Det kan være svært at finde den rigtige elektroniske cigaret, men det behøver det ikke at være. Med den rette information om produkterne kan du nemmere se, hvad der passer til dig og dine behov, og du kan derved gøre valget lettere for dig selv.

Det første, du skal have kig på, er hvilke behov, du har. Her handler det blandt andet om, hvorvidt batteri medfølger samt batterilevetid, størrelse på e-cigaretten, mængde damp, nikotin og så videre. Når du ved, hvad du gerne vil have, kan du bruge dine ønsker som en tjekliste. Du kan altså se på de mange elektroniske cigaretter og krydse af, om de opfylder dine behov.

En af de muligheder, du har, er det elektroniske cigaret-kit fra det anerkendte mærke VooPoo. Brandet har udviklet en ny chip til deres brændere, hvilket kan forlænge produkternes levetid, og de er derfor en god investering for mange dampere.

Læs med her, og bliv klogere på VooPoos kits.

Dyk ned i det store udvalg fra VooPoo

Med et kit fra VooPoo får du et system, hvor du har en pod til e-væske og et batteri, som podden klikkes ind i. Det velkendte mærke har lavet forskellige systemer - blandt andet et system hvor det ikke er brænderen, men podden du skal skifte. Hertil har de også lavet e-cigaretmodeller, hvor du har mulighed for at skifte brænder i din pod. Der er altså et godt udvalg af forskellige modeller, så du kan få den type, der passer til dig og det, du bedst kan lide.

Fælles for de fleste modeller er, at brænderne, eller coils som de også kaldes, passer i de mange forskellige systemer. Det betyder, at du kan have flere modeller, uden at du behøver at købe flere forskellige brændere og ekstra coils. Dét, du skal være opmærksom på, er dog, at nogle af de mindre modeller ikke kan bruge coils med en meget lav ohm.

Hos GEjSER har vi pod- og e-cigaret-kits i mange farver og størrelser, og med mange forskellige coils. Så uanset dine behov, har vi produkter, der passer. Så vil du gerne af med de almindelige cigaretter? Eller vil du bare gerne vape? Så dyk ned i det samlede produktsortiment her på siden.

Prøv VooPoos mange serier

Brandet VooPoo har med sine mange år på markedet stået bag flere anerkendte serier, herunder:

  • DRAG-serien: DRAG-serien er for mange det klassiske symbol for VooPoo. Serien er designet til de vapere, der ønsker store skyer og kraftfuld smag. 
  • VINCI-serien: I VINCI-serien er der tre hovedmodeller, som alle er i pod-systemer, hvilket gør det nemt for dig at klikke en pod på. Serierne hedder henholdsvis VINCI X, VINCI Mod Pod og VINCI AIR. Kendetegnende for serien er, at den er nem at have med på farten, da den er mindre og nem at bruge med sin justerbare power. 
  • ARGUS-serien: ARGUS-serien kommer i et lækkert læderdesign, som passer perfekt dig, der elsker udelivet og naturen. Serien er let og samtidig yderst god i brug.
  • V-serien: V-serien kommer i elegant design med innovative løsninger, der gør den nem at bruge - ovenikøbet med lave omkostninger. 

Alle serier er populære og kendte blandt vapere. De er sågar ikke blot anerkendte men også prisvindende, da VINCI-serien har vundet både “Best Device Award” og “Best Equipment Innovation Award”. Hertil gør serierne og deres kits det nemt for dig, da alle dele passer sammen, så du kan komme i gang med din e-cigaret og dampoplevelse med det samme. 

Der er derfor god grund til at dykke ned i serierne og teste hvilke modeller, der passer bedst til dig. VooPoo leverer nemlig noget for enhver smag. Så e du interesseret i at vide mere om VooPoo og deres mange populære modeller, så er du kommet til det helt rette sted. Hos GEjSER finder du en bred vifte af de elskede modeller, så du kan få dine dampbehov opfyldt. 

Få e-cigaretter fra VooPoo med og uden indbygget batteri

Du kan få e-cigaretter både med og uden batteri, og det er derved også forskelligt, om batteriet medfølger, eller om du skal købe det som et eksternt batteri. VooPoo har lavet både elektroniske cigaretter med indbygget batteri, heriblandt VooPoo Argus Air og V-suit, men også e-cigaretkits med eksternt batteri, såsom VooPoo Drag X-kit og Drag X Plus-kit.

Når pakken indeholder batterier, har du dem altid med, og du skal derfor ikke tænke på at købe batterier seperat, hvor du ved de eksterne batterier altid har mulighed for at skifte dem, når du løber tør for strøm. Der er fordele ved begge former for batteri, og du skal derfor blot overveje, hvad du personligt foretrækker. Hertil anbefaler vi hos GEjSER, at du oplader batteriet i en ekstern lader for at forlænge levetiden.

Hvordan bruger du en elektronisk cigaret fra VooPoo?

En elektronisk cigaret med genopfyldelig pod fungerer på den måde, at du hælder e-væsken i beholderen, hvorefter du lader din pod stå, så coilen eller brænderen bliver gennemvædet og ikke brænder af. Dette tager cirka 10-15 minutter.

Hvordan væsken påfyldes afhænger af den specifikke model, du har. Med for eksempel en VooPoo Drag X skal du fylde væsken på fra bunden ved at fjerne en sort silikoneprop. Normalt skal du bruge en beholder med et omfang på 2 milliliter, men du kan også få større beholdere til modellerne. Størrelsen på disse afhænger af hvilken model, du vælger.

Til Drag X-kit kan du få ekstra pods, der kan indeholde 4,5 milliliter e-juice, og til en model som VooPoo Argus Air kan du få pods, der kan indeholde 3,8 milliliter e-juice. Derudover er der også lavet pods til Argus Air, hvor brænderen er indbygget, så du skal skifte hele podden i stedet for coilen.

Vælg mængden af nikotin til din VooPoo

Du kan få e-væsker med forskellige mængder nikotin, og du har derved mulighed for at vælge den styrke, der passer til dig. Du kan blandt andet får e-væsker med:

  • 0 milliliter nikotin
  • 6 milliliter nikotin
  • 12 milliliter nikotin
  • 18 milliliter nikotin
  • 20 milliliter nikotin

Vil du gerne have en anden styrke? Du kan også blande væsker, så du opnår nikotinindhold uden for de gængse muligheder. Du kan for eksempel blande 0 milliliter med 20 milliliter og derved få en e-væske med et samlet nikotinindhold på 10 milliliter.

Udover de forskellige mængder nikotin, findes der også mange forskellige smage, lige fra æblesmag og kirsebær til mint og klassisk tobak. På den måde har du mulighed for at vælge den smag, du bedst kan lide.

Hold øje med indholdet i e-væsken

En af de ting, du støder på, når du kigger på e-væsker til dit e-cigaret-kit, er indholdet af PG og VG. Disse to komponenter har betydning for smag og niveauet af damp, og de er derfor noget, der er værd at se på.

Til nogle e-cigaretmodeller skal du helst bruge en tyk væske, som ofte giver meget damp, hvorimod du til andre modeller skal bruge en tyndere væske, som resulterer i mindre damp og oftest en mere cigaretlignende fornemmelse. Typisk hænger væsketypen sammen med den type sug, som den elektroniske e-cigaret har.

Hvad er PG og VG?

PG står for propylenglycol, som er en smagsbærer. Det er ofte den ingrediens, der giver halskrads, og den fungerer samtidig som en fortynder for e-væsken. Ønsker du en stærk smag og halskrads, kan du gå efter et højt PG-niveau. Det er ofte til de mindre e-cigaretmodeller du bruger en e-væske med et højt PG-indhold.

VG står for vegetabilsk glycerin. En e-væske med højt VG-indhold laver en tykkere damp og bruges til de lidt større modeller. Fokuserer du på at lave store dampskyer, skal du som regel gå efter en e-væske med et højt VG-niveau samt et kit, der er egnet til cloud-chasers, for eksempel DRAG-serien der er designet med cloud-chasers in mente.

Både PG og VG findes i dagligdagen i for eksempel sødestoffer, madvarer, drinks med brus og tandpasta. Her kan du se niveauerne skrevet som for eksempel 50 VG/50 PG. Mere specifikt kan du til et VooPoo Argus Air-kit bruge 30 VG/70 PG, hvor du omvendt kan bruge 70VG/30PG til de større modeller som VooPoo Drag X-kit.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord