Liste af produkter fra mærke Aspire


Aspire er en e-cigaret virksomhed, som udspringer af Joyetech, med over 10 års erfaring af produktion og udvikling af e-cigaretter.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 6 produkter.

Viser 1-6 of 6 vare(r)

Aspire

Aspire er en innovativ producent af e-cigaretter og tilbehør. Selvom mærket endnu ikke har vundet lige så stort indpas på det danske marked som andre producenter af e-cigaretter, er Aspire særligt et anerkendt mærke på grund af sin nye teknologi og kvalitet. Nedenfor kan du gå på opdagelse i SMOKE-ITs store udvalg af e-cigaretter og tilbehør fra Aspire. 

Om virksomheden 

Aspire blev grundlagt i 2013 i Kina og har siden bredt sig til store dele af verden. Virksomheden har i høj grad fokus på at levere produkter af høj kvalitet og samtidig yde et ekstraordinært serviceniveau. De har servicecentre rundt omkring i verden, og for kunderne betyder det, at de kan nyde hurtig support. Siden sin start har Aspire vundet indpas på e-cigaretmarkedet. 

Noget af det, som Aspire er kendt for, er, at deres produkter ofte er innovative. De var blandt andet de første, der lancerede et justerbart airflow, noget som sidenhen har bredt sig til andre e-cigaretmærker.

Hvad består en Aspire-e-cigaret af? 

Ligesom langt de fleste andre e-cigaretter består en e-cigaret fra Aspire af tre primære dele. De tre dele er coil, tank og batteri. Coilen er et varmeelement, som sætter gang i processen, der skaber damp. Tanken er der, hvor du kommer din e-væske i, mens batteriet er den del, der varmer coilen op. 

Aspires tanke 

Tanken er en af e-cigarettens vigtigste komponenter, da det er her, din e-væske opbevares. Du kan få tanke i forskellige størrelser, men de må dog maks. indeholde to ml i Europa. Hvilken størrelse tank der passer bedst til dig, afhænger af, hvordan du foretrækker at dampe. Kan du godt lide, at der produceres meget damp, kan du med fordel vælge en større tank. Så slipper du for hele tiden af fylde e-væske på. 

Køber du eksempelvis et startkit, vil du få en tank med i kittet. Du kan også vælge at udskifte din tank, eller du kan sammensætte din egen e-cigaret med de løse dele, hvis du har et særligt ønske til din e-cigaret. Med Aspire-e-cigaretterne kan du som udgangspunkt sammensætte din e-cigaret med de løsdele, du vil, da alle tankene som udgangspunkt er kompatible med Aspire-e-cigaretterne. 

Aspires coils

Coilen, eller brænderen, er også en vigtig del af e-cigaretten, da den fungerer som varmeelement i e-cigaretten. Det er coilen, der sammen med batteriet varmer e-væsken op og på den måde producerer damp. En coil består af en glødetråd, der varmer e-væsken op, vat, der absorberer e-væsken, og et hylster. Ligesom alle andre e-cigaretter indeholder Aspire-e-cigaretter også en coil. BVC-coilen, der findes i mange af Aspires produkter, skiller sig ud ved, at glødetråden sidder vertikalt i stedet for horisontalt. Det betyder, at området for fordampning bliver større, og varmefordelingen er mere jævn. Modsat andre coils er glødetråden omgivet af det materiale, der skal absorbere e-væsken, hvilket kan have betydning for smagsoplevelsen. 

Din e-cigaret skal bruge e-væske

Ligesom alle andre e-cigaretter skal din Aspire-e-cigaret også bruge e-væske. Du kan selv fylde e-væske på tanken, og dermed kan du selv vælge, hvilken e-væske du foretrækker at bruge. E-væsken indeholder som udgangspunkt tre ingredienser: aroma, PG og VG. Aromaen er smagen, og PG og VG er væsker. PG fungerer som smagsbinder og er det stof i e-væsken, der giver halskrads. VG er afgørende for mængden af damp, der kommer ud af e-cigaretten. Du kan få e-væsker med forskellige forhold af VG og PG, alt efter hvad du foretrækker. Det sidste, du kan vælge imellem i din e-væske, er, om der skal nikotin i eller ej. Du kan få e-væsker uden nikotin, altså med 0 mg, og du kan få e-væsker med op til 20 mg. 

Hvilken e-cigaret skal jeg vælge?

Når det kommer til at vælge e-cigaretter, er det en meget individuel ting, hvilken e-cigaret du foretrækker. Er det første gang, du skal købe en e-cigaret, kan du eksempelvis vælge at få et startkit, der indeholder det, du skal bruge til at komme i gang. Er du en mere garvet damper, kan du også vælge at købe løse dele. De løse dele, du kan købe, er tanke, batterier og coils. Det er dog vigtigt at undersøge, at de forskellige dele passer sammen. Når du kigger på Aspire-e-cigaretter, vil du også opdage, at nogle af e-cigaretterne kommer med integrerede dele, mens andre kommer med udskiftelige dele. Det er helt op til den enkle damper at vælge, hvilken e-cigaret man ønsker at bruge. Men det er også en mulighed at prøve sig frem. 

Sådan forlænger du levetiden på din e-cigaret

Ligesom alt andet kræver din e-cigaret at blive vedligeholdt, hvis du ønsker, at den skal have en lang levetid. Der er flere ting, som du selv kan gøre, for at din e-cigaret holder i længere tid. En vigtig huskeregel er altid at følge producenternes anvisninger til blandt andet genopfyldning og vedligehold samt at sørge for at rense den efter behov. Hvordan du skal vedligeholde din e-cigaret, afhænger af, hvilken model du har. Vi har her samlet et par gode råd til, hvad du selv kan gøre for at forlænge levetiden mest muligt på din e-cigaret.

Mundstykket bliver udsat for meget snavs og skidt, og derfor er det vigtigt både for e-cigaretten og hygiejnen, at du holdet det rent. Den bedste måde at gøre mundstykket rent er ved at vaske det med varmt vand og sæbe. 

Sørg altid for, at der er væske på din e-cigaret. Hvis den løber tør for væske, kan du risikere, at coilen/brænderen bliver brændt af. 

Du kan forlænge levetiden på dit batteri ved at oplade det eksternt via en batterioplader i stedet for at lade batteriet op med et ladekabel. 

Du vil opleve, at coilen skal udskiftes indimellem. Men når du skifter den, kan du med fordel væde den med væske. Det gør du ved at dryppe nogle dråber af væsken på. Når du har gjort det, bør du lade den stå i 15-20 minutter for at sikre, at coilen er helt gennemvædet. Så undgår du, at coilen brænder og dermed skal udskiftes igen. 

Følger du disse råd og producentens anvisninger, vil du kunne forvente at have en længere levetid på din e-cigaret end ellers. Alt efter hvor meget du damper, vil din coil holde ca. tre til fire uger, og batteriet vil kunne holde til ca. 200-300 opladninger.

Har du spørgsmål?

Du har sikkert allerede opdaget, at der findes mange forskellige Aspire-modeller, som du kan vælge mellem. Derfor kan det være en svær opgave at finde den e-cigaret, der passer til dig, ligesom det kan være svært at finde den rigtige coil eller en anden reservedel til din e-cigaret. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvilken e-væske du skal vælge, eller måske er det noget helt andet, du er i tvivl om. Lige meget hvad du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os på 26 22 07 07 eller mail support@smoke-it.dk

Hos SMOKE-IT ved vi rigtig meget om e-cigaretter og tilbehør, og vi forhandler et bredt sortiment af forskellige produkter fra blandt andet Aspire. Derfor kan vi rådgive og hjælpe dig til at få gjort det rigtige køb. I vores kundeservice sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan enten kontakte os via vores livechat, telefon eller e-mail. Vi har også butikker spredt ud over hele landet, hvor vores personale står klar til at rådgive og hjælpe dig, når du skal købe din næste e-cigaret eller tilbehør. 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord