Liste af produkter fra mærke Eleaf


Eleaf Electronics Co. Ltd blev grundlagt i 2011 og er beliggende i Shenzhen. Eleaf er hurtigt blevet en af de mest velkendte damp brands i verden. Eleaf har gjort en uendelig indsats for at etablere tætte, og vigtigst af alt stabile, relationer med sine inden-og udenlandske distributører. Ved at samarbejde med distributører rundt omkring i verdenen har Eleaf fået etableret servicecentre i alle verdens hjørner, så de kan garantere kunderne en hurtig og ekstremt effektiv support. Med Eleaf’s konstante indsats og kreativitet er de hurtigt blevet et af de førende og mest velkendte mærker inden for damp industrien.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 11 produkter.

Viser 1-11 of 11 vare(r)

Eleaf - Melo 4 Tank

Pris 59,95 kr.
Bruger EC coil-serien kendt for lang levetid Designet til direkte lunge sug og kan producere store skyer Let at rengøre, da tanken kan...

Eleaf

Eleaf producerer e-cigaretter og udstyr til e-cigaretter. Alle e cigaretter og produkter kan både bruges af nye og erfarne dampere, særligt fordi der findes så mange forskellige modeller, du kan vælge mellem, for eksempel Eleaf iStick Pico, Eleaf iJust Nexgen og Eleaf iJust 3.

Er du ny damper? Kan du eksempelvis vælge at købe et startkit, som indeholder alle de nødvendige dele til e-cigaretter. Hertil tilbyder Eleaf også et Eleaf-kit, der passer til den mere erfarne damper.

Vi har hos GEjSER (tidl. SMOKE-IT) sammensat en guide med relevant information og gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med din e-cigaret fra Eleaf. Derudover giver vi også gode råd til, hvilken type e cigaret der passer til dig. Så læs med her.

 

Om virksomheden Eleaf

Eleaf er en kinesisk virksomhed med hovedsæde i Shenzhen i Kina. Shenzhen huser mange af de største producenter af e cigaretter og tilbehør til e-cigaretter. Virksomheden startede som en del af brandet Joyetech, der var en af de første producenter af e-cigaretter i verden. Den har spillet en stor rolle i udviklingen af nye produkter og generelt påvirket produktudviklingen gennem mere end ti år.

Eleaf samarbejder med forskellige udenlandske distributører i dampindustrien og har etableret servicecentre rundt omkring i verden. Det betyder, at de kan yde mere lokal support til kunderne.

 

E-cigaretter fra Eleaf

Eleaf er en kinesisk producent af e-cigaretter, som findes på det danske marked. Både nye og erfarne dampere benytter dem, og en del af Eleaf-produkternes appel er, at der er så mange forskellige modeller at vælge mellem.

Der er både noget for dig, der går meget op i hvilken farve og hvilket design, du gerne vil have, noget til dig der gerne vil have mange specielle funktioner, og noget for dig der lægger vægt på noget helt tredje. Eleaf kan altså opfylde flere ønskelister.

 

Hvilken Eleaf-e-cigaret skal jeg vælge?

Hvilken type cigaret, der passer til dig, er meget individuelt, og der findes derfor ikke et entydigt svar på, hvilken model du skal vælge. Det afhænger i høj grad af, hvad du lægger vægt på i en e cigaret. Er du eksempelvis tilhænger af en damper med højt eller konstant output, kan det være en fordel at vælge én type, hvorimod en anden type er mere oplagt, hvis du gerne vil kunne regulere watt.

Eleaf har dog mange forskellige produkter og serier, som for eksempel Eleaf iStick-serien og forskellige typer af Eleaf-kit, så uanset hvad du foretrækker, kan du formentlig finde noget i deres brede sortiment. Nogle af de modeller, du kan vælge mellem, er fra:

 • Eleaf iStick Pico-serien
 • Eleaf iJust-serien

Hver serie og hver model er forskellige, så du kan med fordel dykke ned i udvalget. På den måde kan du finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov. I Eleafs  iJust-serie finder du for eksempel de populære Eleaf iJust Nexgen og Eleaf iJust 3.

Hvis designet også betyder noget for dig, kan du også overveje, om du bedst kan lide et bredt eller slankt design, eller om der er en særlig farve, du synes om. Måske betyder det tekniske og de særlige funktioner mere end udseendet. Det er alt sammen overvejelser, du kan tage med, når du kigger på de elektroniske cigaretter.

 

Vælg mellem forskellige former for e cigaretter

Der findes overordnet set to forskellige former for e-cigaretter:

 • Mund-til-lunge-sugs-e-cigaretter
 • Direkte lunge-sugs-e-cigaretter

Mund-til-lunge (MTL) minder i dampmængden om den mængde røg, der kommer ud af almindelige cigaretter. Direkte lunge-sugs-e-cigaretter (DL) er ofte mere avancerede og har flere indstillingsmuligheder. Du kan blandt andet justere watt og temperatur.

 

Sådan kommer du i gang med din Eleaf-e-cigaret

Du får her nogle gode råd til, hvordan du kommer i gang med at dampe. Det første, du skal gøre, er at hælde e-juice i tanken. Når du har gjort det, kan du med fordel lade den trække 15-20 minutter, for at coilen bliver gennemvædet. Du bør lade den trække, hver gang du skifter coil.

Et andet godt råd er altid at tjekke, om der følger batterier med, når du køber et nyt produkt. Ellers skal du huske at købe dem separat. Når du har fået fyldt e-juice på, kan du undersøge, om batterierne er aktiveret. Det er nemlig ikke altid, at batterierne er aktiveret på forhånd. Hvis de ikke er det, skal du trykke på dem fem gange i træk. Du kan forlænge levetiden på dine batterier ved at købe en batterioplader til damperen.

Et sidste råd er at skrue langsomt op for watt-outputtet. På den måde kan du løbende indstille den ønskede mængde damp og derved undgå en brændt smag.

5 gode råd til at komme i gang med din Eleaf

Vi guider dig her med fem steps til, hvordan du får gjort din e-cigaret klar til brug og får fyldt e-væske på den:

 1. En e-cigaret består af en tank, en coil og et batteri, som alle tre passer sammen. Tjek, at de tre dele er sat sammen, og at tanken er skruet sammen med batteriet i de to gevind, der passer sammen.
 2. Fyld tanken op med e væske. Det kan være en god ide at gøre det forsigtigt, så du undgår at spilde på dine hænder, dine omgivelser eller andre steder på huden.
 3. Du aktiverer din e cigaret fra Eleaf ved at trykke på batteriets knap. Du skal også holde knappen inde, mens du suger, og så skal du slippe den, når du er færdig. Dette kan variere alt efter model, så vi anbefaler, at du læser brugermanualen igennem, inden din Eleaf tages i brug.
 4. Batteriet er genopladeligt, så når det løber tør for strøm, vil knappen blinke, og du skal oplade din e-cigarets batteri i en passende lader. En opladning tager typisk 2-3 timer.
 5. Ligesom batteriet skal e-cigarettens coil også udskiftes en gang imellem. Det er cirka hver 7.-14. dag, men det kan variere meget alt efter, hvor tit du bruger den. Når du skal vælge en ny coil, er det vigtigt, at den passer til tanken – ellers kan du ikke bruge den til din e-cigaret. Du kan finde ud af, hvilken coil der passer til din tank ved at kigge på produktsiderne.

 

Hvad er e-væske, og hvad indeholder det?

For at kunne dampe på din e-cigaret skal du bruge e-væske, også kaldet e-juice. Du kan få mange forskellige former for e væske, hvortil der også findes en bred vifte af forskellige aromaer, du kan vælge i mellem. Alle de e-væsker, der forhandles her hos GEjSER, er godkendt til salg i Danmark, og du kan derfor roligt dykke ned i vores store udvalg.

E-væske indeholder som udgangspunkt tre ingredienser:

 • Aroma
 • PG
 • VG

Aroma er den smag, der er tilføjet, mens PG og VG er forskellige væsker. PG er en forkortelse for propylenglykol, som er det stof, der binder smagen og giver en halskrads fornemmelse, når du damper. VG er vegetabilsk glycerin, der er vegetabilsk fedt, som oftest er udvundet fra plantefrø. Mængden af VG i e-juicen afgør, hvor meget damp der kommer ud af din e-cigaret.

Den sidste faktor, der kan varierer, når du skal vælge din e juice, er, om der skal nikotin i eller ej. Nikotin er et giftstof, der findes i tobaksplanten. Det er et af de afhængighedsskabende elementer i tobaksprodukter såsom cigarer, cigaretter og snus. Du kan enten vælge, at din e-cigaret ikke skal indeholde nikotin, eller du kan vælge forskellige mængder af nikotin. Typisk ligger mængden af nikotin mellem 0 milligram og 20 milligram, hvor 20 milligram er det højeste.

 

Vælg de rigtige batterier til din Eleaf

Batterier er energikilden, der sætter gang i elektroniske cigaretter. Batterier hjælper med at opvarme coilen, så du efterfølgende kan dampe med din e-cigaret. Batteriet i e-cigaretten kan genoplades flere gange, men det skal dog udskiftes efter noget tid. Det er forskelligt fra e-cigaret til e-cigaret, om batteriet er integreret i e-cigaretten, eller om det er løse batterier, der kan oplades med en oplader.

Skal du have udskiftet dit batteri eller købt et nyt til din e-cigaret? Så skal du finde et batteri, der passer til e-cigaretten. Du kan i nogle tilfælde godt kombinere tanke og batterier fra forskellige mærker, men Eleaf anbefaler dog, at du køber batterier af samme mærke.

Hvis du står og skal skifte dit Eleaf-batteri, skal du først finde ud af, hvilken model og serie din tank hører til. Så kan du finde et batteri, der passer til den model, du har. Du kan eksempelvis vælge at kigge efter batterier i samme serie som din tank. Nogle af Eleafs batterier kan godt fungere på tværs af serier, så der er flere muligheder, når du skal have et nyt batteri.

 

Hvad er Eleaf-mods?

Mods er et lille device, der sidder under e-cigarettens tank. Du kan få mange forskellige former for mods, men den primære forskel er, om den er med eksterne eller interne batterier. Hvilken type, du er til, er individuelt, men med eksterne batterier kan du skifte batterierne, når du løber tør for strøm.

 

Hvad er en Eleaf-tank?

Tanken er den beholder, du fylder din e-væske ned i. Hvor stor en tank, du skal vælge, afhænger af, hvilken form for dampning du er til. men i Europa må en tank dog maksimalt indeholde 2 milliliter.

Eleaf har løbende tilpasset deres produkter til EUs fælles retningslinjer og Sikkerhedsstyrelsens krav, så flere af deres tanke er TPD-godkendte, og du kan derfor roligt udforske deres udvalg.

 

Hvad er Eleaf-coils?

Coils er varmeelementet i e-cigaretten, der også omtales som brænderen. I de fleste e-cigaretter er en coil cylinderformet. Sammen med batteriet varmer coilen e væsken op, så den elektriske cigaret producerer damp. En coil er sammensat af:

 • En glødetråd som varmer e-væsken op
 • Vat som absorberer e væsken
 • Et metalhylster der holder sammen på det hele

En coil holder mellem 7 og 14 dage alt efter, hvor meget du damper på din cigaret. Hvis din cigaret damper mindre end normalt, smagen forsvinder eller bliver neutral, eller det smager af brændt vat, er det med al sandsynlighed tid til at udskifte din coil.

 

Har du spørgsmål om Eleaf eller vores andre produkter?

Eleaf har mange forskellige modeller, for eksempel Eleaf iStick, og det kan derfor være en svær opgave at finde den type, der passer bedst til dig. Det kan også være udfordrende at sikre, at du har alle de dele, der skal bruges til din nye e-cigaret. Så har du spørgsmål til e-cigaretterne og -udstyret, er du velkommen til at kontakte os.

Hos GEjSER har vi forhandlet Eleaf-produkter i lang tid, ligesom vi forhandler et bredt sortiment af forskellige serier og produkter fra andre kendte brands. Derfor kan vi hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, så du får købt de produkter, du skal bruge.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice enten gennem vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker, der findes forskellige steder i landet. Her står vores personale klar til at hjælpe dig med din nye Eleaf samt besvare dine spørgsmål.

 • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord