Glas

Glas er som regel lavet af Pyrex glas, da det er det eneste, der både kan holde til varmen og ikke tager smag af de forskellige aromaer i e-væskerne. 

Der kan skiftes glas på rigtig mange tanke, og disse reserve-glas finder du i denne kategori. Vi har glas til stort set alle vores tanke.

Du skal være meget opmærksom på, at det er det rigtige glas du får købt, når du skal have et nyt eller et ekstra glas. Det er nemlig de færreste modeller, der bruger samme glas, så du bliver derfor nødt til at købe det glas, der passer lige præcist til din tank. Hvis du har problemer, eller er i tvivl om hvilket glas du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os via kontakt HER.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 vare(r)

Aktive filtre

E-cigaret glas

Væskebeholdere til e-cigaretter kan blandt andet fås i glas, som du kan se her på siden. Det vil sige, at du fylder din e-væske i beholderen før brug. Derudover medfølger der O-ringe, så du løbende kan udskifte glas til din e-cigaret. Det vil nemlig med tiden blive slidt og trænge til en udskiftning.

Har du allerede en e-cigaret med tilhørende tank og væskebeholder, kan du tilkøbe et glas for at øge væskekapaciteten, hvis det er det, du ønsker. Her bestemmer du selv størrelsen på  dit e-cigaret glas. Derudover hænder det indimellem, at glasset revner og trænger til at blive udskiftet. Dog er det vigtigt, at du tjekker op på, om størrelsen passer til tanken på din e-cigaret, inden du kaster dig ud i et køb af O-ringe og glas til din e-cigaret.

Bestem selv størrelsen på glasset til din e-cigaret

Det er op til dig at vurdere, om du ønsker et Pyrex-glas i samme størrelse eller i forskellige størrelser. Fordelen ved at vælge forskellige størrelser på dine e-cigaret glas er blandt andet, at du kan øge væskemængden, så din e-cigaret holder længere. Det er for eksempel ideelt, hvis du er på farten, og gerne vil være sikker på, at der er nok e-væske i beholderen.

Glasset til din e-cigaret er desuden egnet til udskiftning. Når det går i stykker, kan du blot udskifte det med et nyt e-cigaret glas og måske teste andre størrelser, hvis det er det, du har lyst til. Her på siden kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, lige fra 2 mm til 6,5 mm. Der er altså god mulighed for at finde noget, der passer dig og dine elektroniske cigaretter.

I udvalget finder du også et glassæt, hvis du ønsker at have ekstra glas til din e-ciagret på lager derhjemme. Fordelen ved at vælge Pyrex-glas er blandt andet, at det er i stand til at holde på temperaturen. Derudover kan du sagtens hælde alle e-væsker uanset smag i beholderen, uden at der sker noget. Glasset til din e-cigaret vil kun revne, i tilfælde af at du taber det eller e-cigaretten på gulvet.

Vælg ekstra glas til din e-cigaret

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit e-cigaret glas ikke revner og går i stykker, er der mulighed for at supplere med ekstra glas. Dog er det vigtigt, at du sørger for at fjerne det defekte glas fra din e-cigaret først, hvis glasset allerede er gået i stykker eller revnet. Du kan læse meget mere om, hvordan du afmonterer det defekte glas, så du kan udskifte glasset, i vores produktbeskrivelse.

Uanset om du skal have et nyt eller et ekstra glas til din e-cigaret, er det vigtigt at tjekke op på, om du har valgt det rigtige glas. Nogle glas og O-ringe er nemlig designet til specifikke e-cigaretter og brands.

Få glas til din e-cigaret fra forskellige brands

Udover du kan finde flere forskellige modeller og glasmaterialer, kan du også vælge mellem forskellige brands, når du skal finde det rette e-cigaret glas. I udvalget finder du brands som Vaporesso, Uwell, Aspire og mange flere. Er du i tvivl om, hvordan du vælger det rigtige glas til din e-cigaret, er det altid en god idé at forhøre dig hos os, så vi kan bistå med rådgivning til dig.

Mangler du andet til din e-cigaret, såsom e-juice eller andre e-væsker, er du også velkommen til at gå på opdagelse i vores samlede produktsortiment. Her finder du alt fra e-væsker og nyt glas til dine e-cigaretter til andre reservedele og tilbehør. Vælg nyt glas til dine e-cigaretter, og find meget andet udstyr hos GEjSER allerede i dag!

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord