Liste af produkter fra mærke Innokin


Innokin producerer blandt andet elektroniske cigaretter, som findes både her på hjemmesiden og i vores fysiske butikker. Sortimentet er stort, og der er derfor en e-cigaret til enhver smag. De mange e-cigaretter har forskellige funktioner.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 18 produkter.

Viser 1-16 of 18 vare(r)

INNOKIN - T18II Tank

Pris 69,95 kr.
Innokin T18II tank med magnetisk beskyttelshætte. Obs.  Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks. 70PG/30VG

Innokin

Innokin er grundlagt i 2011 og har mange patenter på deres produkter. De producerer e-cigaretter og tilbehør ved at kombinere innovation, design og kvalitet.

E-cigaretter fra Innokin

Innokin producerer blandt andet elektroniske cigaretter, som findes både her på hjemmesiden og i vores fysiske butikker. Sortimentet er stort, og der er derfor en e-cigaret til enhver smag. De mange e-cigaretter har forskellige funktioner. Ved at trykke på de forskellige e-cigaretter her på hjemmesiden kan du læse om de specifikationer, hver e-cigaret har. Virksomheden producerer blandt andet modellerne Innokin Coolfire, Innokin Endura og Innokin Proton, hvortil der findes tilhørende coils og tanke.

Få coils fra Innokin til din e-cigaret eller tank

Innokin producerer også coils. Virksomheden laver dem i forskellige udformninger, så der er en coil, der passer til din tank eller e-cigaret. Coils er en sliddel og har en holdbarhed på 1-4 uger afhængigt af, hvor meget du bruger den, og hvilken e-juice du bruger. Der er e-væsker, der får din coil til at holde bedre end andre. Det er tyndere e-væsker, som typisk har smag af mentol eller lakrids.

Få tanke fra Innokin

Innokin producerer også tanke. Nogle tanke skal bruges til mund-til-lunge (MTL), og nogle andre bruges til direkte lungesug (DL). Alle tanke bruger coils.

Der findes to typer gevind, der passer til forskellige størrelser tanke. En god tommelfingerregel er, at alle store tanke bruger det gevind, der hedder 510, og nogle små tanke bruger eGo-gevind. Dog er der også nogle små tanke, der bruger 510-gevind.

Mange tanke har airflow, der kan justeres. Du kan justere, hvor hårdt suget skal være. Coils giver også forskellige airflows, og på den måde kan du ændre tanken fra MTL til DL og omvendt.

Næsten alle tanke er lavet af glas, og de kan derfor gå i stykker, hvis du taber dem. Glasset kan dog skiftes på langt de fleste tanke. Hos SMOKE-IT sælger vi derfor også løse glas til tankene.

Find smag til Innokins e-cigaretter

For at benytte dig af elektroniske cigaretter skal du tilføje smag i den. Innokin producerer dog ikke e-væske og aroma. Her på hjemmesiden eller i en af vores mange butikker kan du finde vores sortiment af e-væsker og aromaer, der kan passe til for eksempel e-cigaretterne fra Innokin.

Vælg den e-væske og aroma, du bedst kan lide

Du kan bruge dampklar e-væske til din e-cigaret eller tilsætte aroma til den e-væske, der dampes. Det er subjektivt, hvad du har lyst til. Nogen vælger at blande sin egen e-juice, mens andre ikke gør.

I vores sortiment er der noget for enhver smag. Om du er til frugtsmage (for eksempel jordbær, blåbær og fersken), tobaksmage (både cigaret og tobak), sodavandssmage (for eksempel cola), mintsmage (for eksempel mentol) eller noget helt femte, så har vi det i vores sortiment - både som dampklar e-væske og som aroma.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for svar på dine spørgsmål angående Innokins produkter eller mere generelt om e-cigaretten? Du kan få svar på dem via vores kundeservice.

Du kan kontakte os på telefon på 26 22 07 07, sende en e-mail på support@smoke-it.dk eller kontakte os på live-chatten. Derudover kan du altid besøge en af vores landsdækkende butikker, hvor vores altid hjælpsomme medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord