Joyetech - eGo AiO Kit pris: 249.95

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Joyetech - eGo AiO Kit

Er du på udkig efter en billigere pris?


Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

249,95 kr.

Inkl. moms

Luk vindue ×

 • Joyetech eGo AIO er en "All In One" e-cigaret, hvor tank og batteri ikke kan skilles ad
 • Joyetech - eGo AiO har et indbygget batteri på 1700 mAh
 • Airflow på e-cigaretten justeres ved at dreje på toppen
 • Den har indbygget børnesikring, der forhindrer adgang til e-væsken
 • OBS. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks. 30VG/70VG f.eks vores egne INSANO e-væsker, som kan købes her.
Farve
Antal

 
Din ordre afsendes om:

101283-002
 

Sikker handel - Læs mere

 

Hurtig levering - Læs mere

 

Returpolitik - Læs mere

eGo AIO

Joyetech eGo AIO e-cigaretten er i et stykke, og deraf kommer navnet AIO (All In One). Det betyder, at tanken og batteriet ikke kan skilles ad, og det bidrager til, at Joyetech eGo AIO er brugervenlig og en god e-cigaret for begynderen. 

Joyetech eGo AIO er blandt de e-cigaretter på markedet, der er lavet til at minde om almindelige tobakscigaretter. Er du nybegynder og på udkig efter din første damper, kan det derfor være en fordel, at vælge Joyetech eGo AIO.

Joyetech eGo AIO er også en af de mindre e-cigaretter, og fylder ikke meget i din lomme.

eGO AIO har skjult air flow-kontrol. Man ændre blot på airflow, ved at dreje på toppen. Der er to prikker, og er disse ud for hinanden, har du et fuldt åbent airflow. Drejer du derimod prikkerne væk fra hinanden, vil du opleve et strammere sug, og du har dermed et mere realistisk "cigaretsug".

Joyetech eGo AIO har ved almindeligt forbrug en lang batteriholdbarhed, og LED batteri-indikatoren viser, hvornår det er tid til at oplade din e-cigaret. Batteri-indikatoren blinker kort tid efter et sug. Jo hurtigere indikatoren blinker, jo mindre strøm er der på batteriet.

Joyetech eGo AIO er blandt de første e-cigaretter med indbygget børnesikring, der sørger for, at børn ikke kan få adgang til e-væsken i tanken. Derudover er Joyetech eGo AIO udstyret med et glassystem, der gør, at den holder ekstra tæt, så du undgår lækage fra tanken.

Tanken på Joyetech eGO AIO er LED-oplyst med syv forskellige farver. Tanken sidder i toppen, og har et stort vindue, der gør det let at følge med i væskebeholdningen. Du kan nemt se, hvornår det er tid til en påfyldning, og hvor meget e-væske, der skal fyldes på.

Joyetech eGo AIO er nem at fylde e-væske på. Tanken er 2ml, og overholder dermed gældende TPD-lovgivning.

Selve mundstykket på Joyetech eGo AIO er formet som en spiral indvendigt. Denne teknologi minimerer risikoen for e-væske i munden, og cirkulerer samtidig dampen, der giver en lettere kølende effekt ved inhalering.

OBS. Mund til lunge sug egner sig bedst til denne e-cigaret.

Påfyldning af e-væske og udskiftning af coils

Det er ganske simpelt at påfylde e-væske på Joyetech eGo AIO.
Da den er børnesikret, trykker man ned på toppen, imens man drejer for at få hele toppen af. Når hele toppen er taget af, kan man let hælde e-væske ned i det store hul i midten. Maksimumsgrænsen for e-væske er markeret med en streg. Når e-væsken er fyldt på, kan toppen nemt og enkelt skrues på igen, og den er klar til damp.

Når coilen (brænderen) på Joyetech eGo AIO skal skiftes, er det samme procedure. Toppen skrues af, ved at trykke ned på toppen, mens man drejer. Coilen sidder fast på toppen. Coilen skrues af, og derefter skrues en ny coil på igen.

OBS! Hver gang man skifter coil i sin e-cigaret, anbefaler vi at tage 2 lange sug uden at trykke på knappen. Dette er for at suge e-væske ind i coilen, så den bliver gennemvædet. Derefter bør man lade sin Joyetech eGo AIO stå i cirka 15 minutter uden at tage den i brug. Det anbefaler vi, at man gør, hver gang man udskifter sin coil, så man ikke risikerer at brænde sin coil af. Har man først brændt sin coil, bør man skifte den, før man damper videre. Er dette tilfældet, vil man opleve en brændt smag, når man damper.

Hvis du ønsker at bestille ekstra coils, skal du være opmærksom på, at Joyetech eGo AIO ikke kan anvende coils, der er under 0,3 ohm. Til Joyetech eGo AIO anbefaler vi 0,6 ohm eller 0,5 BF-coils, som kan købes her, eller under tilbehør.

Sluk eller skift indikator lys

Når Joyetech eGo AIO er i slukket tilstand, skal knappen holdes inde indtil indikatoren lyser.
Dernæst trykkes på knappen for at skifte mellem farverne: Rød, gul, grøn, blå, indigo, hvid, lilla eller lys/slukket. Når farven du ønsker, begynder at lyse, skal du blot vente få sekunder, og farven er valgt. Ønsker du senere en anden farve, kan du følge samme procedure for at ændre den.

Tænd og sluk Joyetech eGo AIO

Giv knappen 5 hurtige klik. Herefter vil knappen lyse, og Joyetech eGo AIO vil være aktiveret. Ved endnu 5 hurtige klik, slukkes Joyetech eGo AIO igen.

Joyetech eGo AIO sættet indeholder

1 stk Joyetech eGo AIO e-cigaret (1700 mAh)
2 stk BF coil (0,6Ω)
2 stk Drip tip/mundstykke
1 stk Mikro-USB opladerkabel
1 stk brugervejledning

Specifikationer

 • Komplet kit
 • Watt range: 15-27 Watt
 • Voltage range: 3,7-4,2 V
 • . 1700 mah
 • 2 ml. tank
 • Micro-USB
 • TPD Godkendt
Joyetech
101283-002

Data ark

Type
E-cigaret
mAh
1700
Ohm
0.6
Mærke
Joyetech
Farve
Bronze
Camouflage
Gun Metal
Sort
Sort/Grå
Sort/Hvid
Sort/Rød
Sølv
Egenskab
Air flow
Pass-through
Sub Ohm
Velegnet til
Begynderen
Erfaren
Batteri(er)
Indbygget batteri
EC-ID
03491-22-10031
 • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord