Begynder E-cigaretter

Her finder du vores store udvalg af e-cigaret startpakker. Vi har e-cigaret startpakker fra Joyetech, KICK, Kangertech og mange flere. Tanken bag vores e-cigaret startpakker er at gøre det hele så nemt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den e-cigaret startpakke, der passer bedst til dig. Der findes både e-cigaret startpakker for den erfarne damper og for nybegynderen. 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 16 produkter.

Viser 1-16 of 16 vare(r)

Aktive filtre

FJÖR - KIT

Pris 175,00 kr.
FJÖR er et dansk, MTL (Mund-til-lunge) pod-system til e-cigaretter. FJÖR kan bruge både genopfyldelige pods/tanke og præfyldte pods/tanke...

FJÖR - podX Kit

Pris 329,95 kr.
FJÖR PodX har et indbygget 900mAh batteri, der kan holde hele dagen ved moderat brug PodX kittet er designet til MTL (Mund til lunge) og kan...
Menthol

FJÖR - Puffbar (HS...

Pris 62,00 kr.
FJÖR Puffbar er en børnesikret enhed med menthol smag og 20mg nikotin (2%). Det har et 400mah batteri og kan give op til 600 sug. Når...

INNOKIN - Go Z Kit

Pris 259,95 kr.
Innokin GO Z kit er en klassisk "pen-style" e-cigaret Kittet har et indbygget 1500mAh batteri Tanken fyldes op fra toppen ved at skubbe...

INNOKIN - GoMax Kit

Pris 379,95 kr.
Innokin GOMax kit er en "pen-style" e-cigaret med indbygget 3000mAh batteri. Kittet er designet til DL (Direkte lunge) GOMax tanken...

VooPoo - V-Suit Kit

Pris 349,95 kr.
V-Suit kittet er et pod-system med indbygget 1200 mAh batteri Oplades via USB-C og kan justeres fra 5-40W MTL-podden har en kapacitet på...

E-cigaret startpakker - alt du skal bruge

Hos GEjSER tidl. SMOKE-IT finder du et stort og varieret sortiment af e cigaret startpakker, også kaldet et kit. Vi har blandt andet startpakker fra mærker som FJÖR, Joyetech, VooPoo, Vaporesso, Innokin og Eleaf.. 

Hvad er en e cigaret startpakke?

Ved en E cigaret startpakke, forstås at du får både e -cigaret, tank, brændere eller pods og eventuelt tilbehør, såsom pakninger og ekstra glas. Når du køber en e-cigaret startpakke, behøver du således ikke tilkøbe ekstra tilbehør. Vær dog opmærksom på, at ved e cigaretter med eksternt batteri, skal de tilkøbes batterier, også selvom der til e cigaretten medfølger alt andet tilbehør. Alt i én pakke, så du ikke behøver at tilkøbe en masse ekstra udstyr. I bund og grund er det eneste du mangler e væske, med eller uden nikotin. E cigaret startpakker kan fås i forskellige farver, størrelser, og designs. Vælger du en større model, holder de blandt andet strøm i længere tid end de mindre modeller. Fordelen ved de mindre modeller dog, at de er nemmere at have med på farten, og passer i de fleste lommer.

Hvilken e cigaret startpakke skal jeg vælge?

Hvilken e cigaret startpakke du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvilke behov du har. Ønsker du lang batterilevetid, eller eventuelt en lille e cigaret der er nem at have med på farten? Ønsker du meget damp, eller skal de blot være en diskret mængde, der tilfredsstiller dit nikotinbehov? Mange faktorer spiller ind i dit valg af e cigaret startpakke. Hos GEjSER (SMOKE-IT) har vi et stort udvalg af e cigaret startpakker. Vi har både de større varianter, og selvfølgelig de mere diskrete. Alle modellerne kommer i flere farver, så uanset om du er til en lidt fancy farve, eller en neutral farve, så finder du en e cigaret der passer til dig. En ting du dog skal være opmærksom på, er at mængden af damp også som udgangspunkt skal tilpasses den nikotinstyrke du bruger i din e væske. Damper du en e væske med højt nikotinindhold, anbefales det selvfølgelig ikke, at købe en e cigaret startpakke, der giver alt for meget damp. 

Som udgangspunkt afhænger mængden af damp blandt andet af batteriets styrke, og modstanden på din brænder. På batterier med en større mAh (milliampere/batterikapaciteten) kan der ofte justeres watt, og desto højere watt og mindre modstand på din brænder, desto mere damp vil din e cigaret producere.  Du skal derfor blandt andet se på batteriets milliampere og watt. Milliampere bliver også forkortet til mAh. Batteriets mAh er en betegnelse for hvor meget strøm, du kan opbevare i e-cigarettens batteri. Jo flere mAh batteriet indeholder, jo længere tid vil den holde strøm, men den vil ofte tage længere tid om at oplade. E cigaretter med USB-C vil dog oftest oplade hurtigere, end en e cigaret med micro-USB. Det betyder altså, at du kan dampe længere tid ad gangen hvis du vælger en af vores e cigaret startpakker med høj mAh, men du skal "undvære" den længere tid, når den går tør for strøm. Omvendt kan du dampe en kortere periode og du vil opleve at du skal oplade flere gange i løbet af dagen, dog i kortere tid, hvis dit valg falder på en af vores e cigaret startpakker med en mindre mAh. 

E væske til din e cigaret startpakke!

Du skal altid være opmærksom på, at du skal tilkøbe e væske til din e cigaret startpakke. Vi har e væsker der passer til alle vores forskellige e cigaretter. Nogen e cigaretter skal bruge en tynd væske for at du ikke ødelægger din brænder for hurtigt, mens andre e cigaretter helst skal bruge en tykkere e væske. Oftest er en e cigaret startpakke lavet til de tyndere væske, der i forvejen fås med nikotin, eller uden, for at gøre dit valg af e cigaret startpakke nemmere for dig. Vi har hos GEjSER (SMOKE-IT) e væsker i forskellige nikotinstyrker til din e cigaret startpakke. Nikotinstyrkerne varierer mellem følgende milligram:

  • 0 mg
  • 6 mg
  • 12 mg
  • 18 mg 
  • 20 mg

Du kan læse meget mere om e væske HER.

Hæld e væske på din e cigaret.

E cigaret startpakker er forskellige, så hvordan du ska fylde e væske på, afhænger af dit valg af model. Nogen fyldes fra toppen, andre fra bunden. Ofte skal man dog skrue toppen af. Flere og flere modeller af e cigaretter kommer dog med en funktion hvor toppen skal skubbes til side, mens man trykker på en knap. Dette for at gøre din e cigaret ekstra børnesikret. Andre modeller fyldes fra bunden. Nogen via en dyse, på samme måde som når en lighter skal fyldes, andre modeller har en silikoneprop der skal løftes af. Fælles for e cigaretterne er, at du som udgangspunkt skal vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, første gang du hælder e væske på en ny brænder. Derudover har vi også e cigaret startpakker, hvor du kan købe pods med indbygget brænder, der i forvejen indeholder e væske. Falder dit valg på en sådan model, er du helt fri for selv at fylde e væske på din e cigaret. Nikotinstyrkerne på disse pods, er de samme som de styrker du kender fra vores 10ml. flasker.

Sådan skifter du coil på din e-cigaret.

Ligesom det er forskelligt hvordan din tank, eller pod, skal fyldes, er det også forskelligt hvordan brænderen skifter. I tilfælde af, at du vælger en af vores e cigaret startpakker med et podsystem, er brænderen dog ofte indbygget i selve podden/tanken, så du blot skal skifte denne. Ved en standard tank er en tommelfingerregel dog, at brænderen skiftes fra modsatte side af, hvor tanken skal fyldes op. Der kan dog være undtagelser, så husk altid at læs brugsanvisningen til den e cigaret startpakke du vælger.  Når brænderen er skiftet og du har fyldt e væske på, skal du altid huske, at vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, så din brænder har mulighed for at suge væsken til sig, og du vil dermed undgå at ødelægge din brænder, før du overhovedet er kommet i gang. Husk også at være opmærksom på at fylde din tank op med e væske, inden den er helt i bund.

Sådan renser du e-cigarettens tank. 

Det er altid en god ide at rense tanken på din e cigaret, hvis dette er muligt. Hvis du ikke gør den ren fra tid til anden, kan du opleve smagen på din e væske kan forandre sig, at brænderen ikke kan aflæses eller at den bliver utæt. Måden du renser din tank på er, at du skiller tanken ad i flest mulige dele, og skyl derefter tanken under lunkent vand. Lad derefter delene tørre på et stykke køkkenrulle. Skil altid tanken fra batteriet, så du undgår vand i batteriet. Ved nogen modeller, de såkaldte AIO modeller er dette dog ikke altid muligt. I et sådan tilfælde, anbefales det blot at du renser nede i tanken, men et let fugtigt stykke køkkenrulle, eller eventuelt en klud.  

Hvordan virker e-cigaretter? 

Der er mange forskellige typer e-cigaretter, men fælles for alle e-cigaretter er følgende tre dele: 

  • Tank og brænder/coil/pod
  • Batteri 
  • Oplader

Tank: Tanken er den del, du fylder e-væsken i. Brænderen der sidder inde i tanken, opvarmer din e væske, som så bliver til damp.  

Brænderen: Brænderen er den del der sidder inde i tanken. De er bygget af en metaltråd, der danner en spiral eller i nogen tilfælde et net, de såkaldte mesh-brændere. Rundt om spiralen er der placeret et materiale, som eksempelvis bomuldsvat. Når brænderen danner kontakt med batteriet ved at aktivere trykknappen, bliver det væske, der er suget ind i materialet, fordampet. 

Batteriet: Selve batteriet er den del af din e cigaret, som aktiverer brænderen, så der bliver skabt damp. Batteriet kommer i forskellige mAh afhængig af hvilken e cigaret starpakke du vælger, fra vores sortiment. 

Alle startpakker indkluderer en oplader til batteriet, så e-cigaretten kan blive opladt, når den løber tør for strøm. En opladning kan tage alt fra 30 til 90 minutter afhængigt af batteriets størrelse, og hvilken type USB e cigaretten oplades med. 

Etuier til e-cigaretter.

Hos GEjSER (SMOKE-IT) har vi et udvalg af etuier til e cigaretter. Ligesom vores e cigaret startpakker, fås disse også i forskellige størrelser og farver, så du altid kan finde en der passer til netop din e cigaret. 

Hvad er det rigtige? E-smøg, el-smøg, el-cigaret eller noget helt andet?

Hedder det en el-cigaret? Men hvad er en e-smøg så? Hvorfor kalder de det nogle gange for en el-smøg? Hvis du er forvirret, så forstår vi det godt. For når det kommer til e-cigaretter, findes der rigtig mange ord for det samme. Det er ikke for sjov, at man siger, at kært barn har mange navne, og det gælder i særdeleshed også, når man taler om e-cigaretter.

Grunden til, at e-cigaretter kaldes alt fra e-smøg til el-cigaret, er, at de bliver brugt af mange forskellige mennesker, og dermed har de også fået mange forskellige kælenavne. Nogle af kælenavnene har nok bidt sig mere fast end andre. Du kender det måske også fra almindelige cigaretter, der også har rigtig mange udtryk. Det er nok i høj grad også smittet af på, at e-cigaretten har fået mange forskellige kælenavne. Derfor kan du også opleve, at du støder på forskellige udtryk, når der er tale om e-cigaretter. 

Om du kalder det en el-smøg, e-smøg, el-cigaret, eller om du har givet den et særligt kaldenavn, så er det helt op til dig, hvad du vælger at kalde din e-cigaret. For der findes nemlig ikke noget facit for, hvad der er det rigtige at kalde dem. Lige meget om du kalder det en e-smøg, en e-cigaret, en el-cigaret eller noget helt tredje, så kan du vide dig helt rolig. Du får nemlig det samme produkt, lige meget hvad du kalder den. Hos os finder du et stort udvalg af produkter til alle, lige meget om du er nybegynder med e-cigaretter, eller om du er erfaren bruger af esmøger, e-smøger, el-cigaretter eller el-smøger. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af e-cigaretter, og uanset om du er på jagt efter en el-smøg, esmøg, el-cigaret eller noget helt fjerde, så finder du det hos os. 

Har du spørgsmål? 

Har du stadig spørgsmål angående vores e-cigaret startpakker, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores mange butikker, kan du også besøge dem, og vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 26 22 07 07
Email: support@smoke-it.dk
Via vores live-chat på hjemmesiden. 

 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord