Begynder E-cigaretter

Hvis du vil skifte fra en rigtig cigaret og kvitte almindelig rygning, til fordel for en elektronisk cigaret, så kan et begyndersæt være en fin løsning. Vi har et bredt udvalg af e cigaret startpakker, og det kan se vores store udvalg af elektroniske cigaretter her. Vi har startpakker fra forskellige mærker, bl.a. FJÖR, UWELL, Innokin, Joyetech og mange flere, som både indeholder brænder, USB oplader og andet tilbehør.

Tanken bag vores startpakker er at gøre det hele så nemt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den e cigaret startpakke, der passer bedst til dig. Der findes forskellige varianter af e cigaret startpakker for den erfarne damper og for nybegynderen, men de fleste startpakker giver en mindre mængde damp, end hvis man vælger en mere avanceret sub ohm e cigaret. 

OBS: Enkelte e cigaret pakker indeholder ikke USB oplader, så vær opmærksom på hvad der følger med i pakken! 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 30 produkter.

Viser 1-16 of 30 vare(r)

Aktive filtre

FJÖR - KIT

Pris 119,95 kr.
FJÖR er et dansk, MTL (Mund-til-lunge) pod-system til e-cigaretter. FJÖR kan bruge både genopfyldelige pods/tanke og præfyldte pods/tanke...

FJÖR - podX Kit

Pris 249,95 kr.
FJÖR PodX har et indbygget 900mAh batteri, der kan holde hele dagen ved moderat brug PodX kittet er designet til MTL (Mund til lunge) og kan ved...

INNOKIN - Go Z Kit

Pris 259,95 kr.
Innokin GO Z kit er en klassisk "pen-style" e-cigaret Kittet har et indbygget 1500mAh batteri Tanken fyldes op fra toppen ved at skubbe...

INNOKIN - GoMax Kit

Pris 379,95 kr.
Innokin GOMax kit er en "pen-style" e-cigaret med indbygget 3000mAh batteri. Kittet er designet til DL (Direkte lunge) GOMax tanken...

E-cigaret startpakker - alt du skal bruge

Hos GEjSER tidl. SMOKE-IT finder du et stort og varieret sortiment af el-cigaret startpakker, også kaldet et kit. Vi har blandt andet startpakker fra mærker som FJÖR, UWELL, Joyetech, VooPoo, Innokin og Eleaf.

Hvad er en startpakke?

Ved en startpakke, forstås at du får både e cigaret/batteri og den medfølgende oplader, tank, brændere eller pods og eventuelt tilbehør, såsom pakninger og ekstra glas. E-cigaretter fås i mange forskellige former og farver. Når du køber en startpakke, behøver du således ikke tilkøbe ekstra tilbehør. Vær dog opmærksom på, at ved e-cigaretter med eksternt batteri, skal de tilkøbes batterier, også selvom der til e-cigaretten medfølger alt andet tilbehør. En startpakke med en e cigaret, består af e-cigaretten og tilbehør hertil. Alt i én pakke, så du ikke behøver at tilkøbe en masse ekstra udstyr. Oftest er det eneste du mangler e-væske, med eller uden nikotin. Startpakker kan fås i forskellige farver, størrelser, og designs. Vælger du en større model, holder de blandt andet strøm i længere tid end de mindre modeller. Fordelen ved de mindre modeller er dog, at de er nemmere at have med på farten, og passer i de fleste lommer.

OBS: E-juice skal købes separat, da dette ikke er inkluderet i et startsæt. Se vores udvalg af e-juice og aroma HER.

OBS: Nogle producenter er begyndt ikke at vedlægge USB-stik til pakken af miljømæssige årsager. Du kan altid se under hvert enkelt produkt, hvad der medfølger.

Hvilken-e cigaret startpakke skal jeg vælge?

Hvilken startpakke du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvilke behov du har. Ønsker du lang batterilevetid, eller eventuelt at e-cigaretten er nem at have med på farten? Ønsker du meget damp, eller skal de blot være en diskret mængde, der tilfredsstiller dit nikotinbehov? Mange faktorer spiller ind i dit valg af e-cig startpakke. Hos GEjSER (SMOKE-IT) har vi et stort udvalg af e cigaret startpakker. Vi har både de større varianter, og selvfølgelig de mere diskrete. Alle modellerne kommer i flere farver, så uanset om du er til en lidt fancy farve, eller en neutral farve, så finder du en e cigaret der passer til dig. En ting du dog skal være opmærksom på, er at mængden af damp også som udgangspunkt skal tilpasses den nikotinstyrke du bruger i din e-juice. Damper du en e-væske med højt nikotinindhold, anbefales det selvfølgelig ikke at købe en startpakke, der giver alt for meget damp.

Som udgangspunkt afhænger mængden af damp blandt andet af batteriets styrke, og modstanden på din brænder. På batterier med en større mAh (milliampere/batterikapacit) kan der ofte justeres watt, og desto højere watt og mindre modstand på din brænder, desto mere damp vil e-cigaretten producere. Du skal derfor blandt andet se på batteriets milliampere og watt. Milliampere bliver også forkortet til mAh. Batteriets mAh er en betegnelse for hvor meget strøm, du kan opbevare i e-cigarettens batteri. Jo flere mAh batteriet indeholder, jo længere tid vil den holde strøm, men den vil ofte tage længere tid om at oplade. E-cigaretter med USB-C vil dog oftest oplade hurtigere, end e-cigaretter med micro-USB. Det betyder altså, at du kan dampe længere tid ad gangen hvis du vælger en af vores startpakker med høj mAh, men du skal "undvære" den længere tid, når den går tør for strøm. Omvendt kan du dampe en kortere periode og du vil opleve at du skal oplade flere gange i løbet af dagen, dog i kortere tid, hvis dit valg falder på en af vores startpakker med en mindre mAh.

E-væske til din e-cigaret startpakke!

Du skal altid være opmærksom på, at du skal tilkøbe e-juice til din e cigaret startpakke. Vi har e-væsker med forskellige smagsvarianter af mentol og tobak, der passer til alle vores forskellige varianter af e-cigaretter. Nogle e-cigaretter skal bruge en tynd e-væske for at du ikke ødelægger din brænder for hurtigt, mens andre e-cigaretter helst skal bruge en tykkere e-juice. Tykkelsen på e-væsken afhænger af, VG og PG indholdet. VG er vegetabilsk glycerin, som gør væsken tykkere, mens PG er propylen glykol, som gør væsken tyndere. Oftest er en e cigaret startpakke lavet til de tyndere e-væsker med en høj PG, der i forvejen fås med nikotin, eller uden, for at gøre dit valg af e cigaret startpakke nemmere for dig. Vi har hos GEjSER (SMOKE-IT) e-væsker i forskellige nikotinstyrker til din e cigaret startpakke.

Nikotinstyrkerne varierer mellem følgende milligram:

• 0 mg
• 6 mg
• 12 mg
• 18 mg
• 20 mg

Man kan ikke sige helt præcist hvor meget e-væske der svarer til en almindelig cigaret, da der er flere faktorer der spiller ind, men som hovedregel optager man 1 mg nikotin hver gang man ryger en almindelig cigaret.

Hvis du ryger almindelige cigaretter, og overvejer at skifte dem ud med den elektroniske cigaret så kan du læse meget mere om nikotin i el-cigaretter HER.

Hvis du allerede har bestemt dig for nikotinstyrken og blot vil til vores færdigblandede væsker, så kan du finde dem HER.

OBS: Forskellige smagsvarianter såsom frugt, desserter og andre søde varianter, må ikke længere sælges i Danmark.

Hæld e-væske på din e-cigaret.

Startpakker er forskellige, så hvordan du skal fylde e-juice på, afhænger af dit valg af model. Nogle fyldes fra toppen, andre fra bunden. Ofte skal man dog skrue toppen af. Flere og flere modeller af e-cigaretter kommer dog med en funktion hvor toppen skal skubbes til side, mens man trykker på en knap. Dette for at gøre din e-cigaret ekstra børnesikret. Andre modeller fyldes fra bunden. Nogle via en dyse, på samme måde som når en lighter skal fyldes, andre modeller har en silikoneprop der skal løftes af. Fælles for e-cigaretterne er, at du som udgangspunkt skal vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, første gang du hælder e-juice på en ny brænder. Derudover har vi også e cigaret startpakker, hvor du kan købe pods med indbygget brænder, der i forvejen indeholder e-juice. Falder dit valg på en sådan model, er du helt fri for selv at fylde e-juice på din e cigaret. Nikotinstyrkerne på disse pods, er de samme som de styrker du kender fra vores 10ml. flasker.

Sådan skifter du coil på din e-cigaret.

Ligesom det er forskelligt hvordan din tank, eller pod, skal fyldes, er det også forskelligt hvordan brænderen skifter. I tilfælde af, at du vælger en af vores startpakker med et pod-system, er brænderen dog ofte indbygget i selve podden/tanken, så du blot skal skifte denne. Ved en standard tank er en tommelfingerregel dog, at brænderen skiftes fra modsatte side af, hvor tanken skal fyldes op. Der kan dog være undtagelser, så husk altid at læs brugsanvisningen til den e-cigaret startpakke du vælger. Når brænderen er skiftet og du har fyldt e-juice på, skal du altid huske at vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, så din brænder har mulighed for at suge-væsken til sig, og du vil dermed undgå at ødelægge din brænder, før du overhovedet er kommet i gang. Husk også at være opmærksom på at fylde din tank op med e-juice, inden den er helt i bund.

Sådan renser du e-cigarettens tank.

Det er altid en god ide at rense tanken på din e cigaret, hvis dette er muligt. Hvis du ikke gør den ren fra tid til anden, kan du opleve smagen på din e-væske kan forandre sig, at brænderen ikke kan aflæses eller at den bliver utæt. Måden du renser din tank på er, at du skiller tanken ad i flest mulige dele, og skyl derefter tanken under lunkent vand. Lad derefter delene tørre på et stykke køkkenrulle. Skil altid tanken fra batteriet, så du undgår vand i batteriet. Ved nogen modeller, de såkaldte AIO modeller er dette dog ikke altid muligt. I et sådan tilfælde, anbefales det blot at du renser nede i tanken, men et let fugtigt stykke køkkenrulle, eller eventuelt en klud.

Gode råd til vedligeholdelse af din nye e-cigaret.

1. Husk altid at en ny brænder skal have lov at suge e væske til sig, så fyld væsken på, og vent 15 min. Tag eventuelt et par sug uden at trykke på knappen, inden du damper.

2. Skift din brænder regelmæssigt. En brænder holder ikke evigt. Afhængigt af dit forbrug og din e væske, kan du forvente mellem 1-3 ugers levetid.

3. Rengør din tank og e cigaret mindst 1-2 gange om måneden. Skil alle dele fra hinanden, rengør i lunkent vand (IKKE BATTERIET!), og lad delene tørre. Skru det hele korrekt sammen igen.

4. Stram ikke delene for hårdt. Hvis delene strammes for hårdt, kan gevind og pakninger blive ødelagt. 

4. Kondens og overskudsvæske er svært at undgå, så husk en gang imellem at tørre din e cigaret og tank med et stykke køkkenrulle.

GEjSER anbefaler løbende vedligeholdelse for en optimal brugeroplevelse, samt at sikre reklamationsretten på produktet.

Hvordan virker e-cigaretter?

Der er mange forskellige typer e cigaretter, men fælles for alle e cigaretter er at en e cigaret består af følgende:

• Tank og brænder/coil/pod
• Batteri
• Oplader

Tank: Tanken er den del, du fylder e-væsken i. Brænderen der sidder inde i tanken varmer væsken, som så bliver til damp.

Brænderen: Brænderen er den del der sidder inde i tanken. De er bygget af en metaltråd, der danner en spiral eller i nogen tilfælde et net, de såkaldte mesh-brændere. Rundt om spiralen er der placeret et materiale, som f.eks. bomuldsvat. Når brænderen danner kontakt med batteriet ved at aktivere trykknappen, bliver det væske, der er suget ind i materialet, fordampet.

Batteriet: Selve batteriet er den del af din e cigaret, som aktiverer brænderen, så der bliver skabt damp. Batteriet kommer i forskellige mAh afhængig af hvilken e-cigaret startpakke du vælger, fra vores sortiment.

Alle startpakker inkluderer en oplader til batteriet, så e-cigaretten kan blive opladt, når den løber tør for strøm. En opladning kan tage alt fra 30 til 90 minutter afhængigt af batteriets størrelse, og hvilken USB-type e-cigaretten oplades med.

Etuier til e-cigaretter.

Hos GEjSER (SMOKE-IT) har vi et udvalg af etuier til e cigaretter. Ligesom vores e-cigaret startpakker, fås disse også i forskellige størrelser og farver, så du altid kan finde en der passer til netop din e cigaret. Du kan finde alle vores etuier HER.

E-smøg, el-smøg, el-cigaret, elektronisk cigaret eller noget helt andet?

Hedder det en el-cigaret? Eller hvad med e-smøg, eller e-cig? Hvorfor kaldes de nogle gange for en el-smøg? Hvis du er forvirret, så forstår vi det godt. For når det kommer til e-cigaretter, findes der rigtig mange ord for det samme. Det er ikke for sjov, at man siger, at kært barn har mange navne, og det gælder i særdeleshed også, når man taler om e cigaretter.

Grunden til, at e cigaretter kaldes alt fra e-smøg til el-cigaret og videre til e-cig, er, at de bliver brugt af mange forskellige mennesker, og dermed har de også fået mange forskellige kælenavne. Nogle af kælenavnene har nok bidt sig mere fast end andre. Du kender det måske også fra almindelige cigaretter, der også har rigtig mange udtryk. Det er nok i høj grad også smittet af på, at e-cigaretten har fået mange forskellige kælenavne. Derfor kan du også opleve, at du støder på forskellige udtryk, når der er tale om e cigaretter.

Om du kalder det en e-cig, e-smøg, el-cigaret, eller om du har givet den et særligt kaldenavn, så er det helt op til dig, hvad du vælger at kalde din e cigaret. For der findes nemlig ikke noget facit for, hvad der er det rigtige at kalde dem. Lige meget om du kalder det en e-smøg, en e cigaret, en el-cigaret eller noget helt fjerde, så kan du være helt rolig. Du får nemlig det samme produkt, lige meget hvad du kalder den. Hos os finder du et stort udvalg af produkter til alle, lige meget om du er nybegynder med e cigaretter, eller om du er erfaren bruger.

Ligesom selve e-cigaretten har mange navne, er der også mange udtryk for at dampe. Nogle siger ”at vape” andre siger ”at ryge e cigaretter” eller "bruger e-cigaretter", mens flere blot siger ”at dampe”. Uanset hvilket udtryk du bruger, så ved vi hvad du snakker om, når du kommer ind forbi en af vores butikker, men vær dog opmærksom på, at man ikke ryger, men damper på en e cigaret.

Du kan se en oversigt over alle vores butikker HER.

Har du spørgsmål?

Har du stadig spørgsmål angående vores e cigaret startpakker, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores mange butikker, er du altid velkommen til også at besøge dem, og så vil vores personale tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

TLF: 26220707

Email: support@gejser.dk

Live-chat på hjemmesiden.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord