Puff Bar

Puff Bar engangs E-cigaret fra FJÖR

Du tænker måske: "Er Puff Bar nu blevet lovlige i Danmark? Svaret er faktisk både ja, og nej. Puff bar i Danmark, er KUN lovlige at sælge, hvis de er godkendt til salg, ved den danske Sikkerhedsstyrelse. Mange af de mærker du måske kender under navne som Elf Bar, Elf Bar 1500 eller IVG Bar er ikke, og kan ikke, blive godkendt til salg i Danmark.  Der er flere årsager til at dette ikke kan lade sig gøre. De fleste mærker der producerer Puff Bar, såsom Elf Bar, IVG Bar eller Geek Bar, producerer dem med frugtsmag. Dette er ikke lovligt at sælge i Danmark, og har ikke været det d. 1. april 2022, smagsforbuddet trådte i kraft. Derudover er der krav til sikkerheden omkring et produkt, herunder børnesikring, hvilket der ikke er på de ovennævnte Puff Bar. Der er også krav til hvor meget væske der må være i en Puff Bar. I EU må en tank ikke kunne indeholde mere end 2ml. e-væske, og da Puff Bar har en "indbygget" tank, må der maks være 2 ml. e-væske i dem. Dette gør blandt andet at Elf Bar 1500 eller Elf Bar 5000 ikke må hverken sælges eller importeres til Danmark.

Puff Bar fra FJÖR er en af de første lovlige Puff Bars på det danske marked. De kommer i fire varianter, henholdsvis to varianter med mentol, og to med tobak. De er børnesikrede og fungerer ved, at man skal holde sin finger for de to huller på siden, før man kan suge i Puff Baren. 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 5 produkter.

Viser 1-5 of 5 vare(r)

Aktive filtre

Udover krav om hvilken smag e-væsken har, og om produktet er børnesikret, og hvor meget e-væske der er i, er der også krav til mængden af nikotin. Dette gælder både den traditionelle e-væske og også i Puff Bar. Den højeste mængde nikotin en e-væske må indeholde i EU, herunder Danmark, er 20MG nikotin. Det betyder at Puff Bar der indeholder f.eks 5% nikotin, ikke må sælges i Danmark. 

FJÖR Puff Bar er blandt de første lovlige Puff Bars på det danske marked. Registreret og godkendt ved Sikkerhedsstyrelsen. FJÖR Puff Bar overholder alle de krav der er fremsat fra Sikkerhedsstyrelsen, før et produkt kan blive godkendt til salg i Danmark. Den indeholder 20MG nikotin som er den højeste nikotinstyrke der må sælges, den indeholder kun 2 ml. e-væske, og den lever op til krav om børnesikring. Den fås desuden i 4 smagsvarianter, som alle enten er tobaks- eller mentolsmage.

Den er som de andre Puff Bars, en minimalistisk vape pen, der passer godt til dem, der ønsker at prøve e-cigaretter uden at forpligte sig på længere sigt, eller bare er træt af at skulle udskifte brændere og e-væske i deres klassiske e-cigaret. FJÖR Puff Bar, er en mindre enhed, der allerede er opladet, og indeholder e-væske med enten tobaks- eller mentolsmag.

FJÖR Puff Bar fungerer næsten på samme måde som Elf Bar, og de andre mærker der fås. Der er dog et men! Ved de traditionelle Puff Bar inhaleres dampen fra e-cigaretten, som man ville gøre med en almindelig cigaret. Ingen former for knapper eller anden børnesikring. FJÖR Puff Bar er en smule anderledes, da den er børnesikret. Der er på siden af FJÖR Puff Bar to huller, der skal dækkes til før man kan suge i den. Hvis ikke hullerne er dækket til, så kan e-cigaretten ikke aktiveres. 

Udover det, er der ikke den store forskel. Man skal ikke fylde e-væske på den, og den kan heller ikke oplades. Man har set andre Puff Bars med mulighed for opladning, men FJÖR skal som Elf Bar og de andre kendte mærker, ikke oplades.

FJÖR Puff Bar har et forholdsvis lille batteri på 400Mah og de indeholder en indbygget brænder, som er den del der sørger for at fordampe e-væsken. Der er ca. 600 sug i en FJÖR, hvilket er er nogenlunde tilsvarende en pakke cigaretter pr. Puff Bar. 

Forskellen mellem en engangs e-cigaret og en genopladelig e-cigaret er, som navnet antyder, at du ikke genoplader eller genopfylder engangs e-cigaretter, og der skal ikke købes og udskiftes coils/brændere. Når engangsmodellen ikke har noget e-væske tilbage, eller batteriet er løbet tør for strøm, kasseres den i overensstemmelse med de lokale bortskaffelses- og genbrugsregler med hensyntagen til miljøet.

Ønsker du mere info om Puff Bars generelt, kan du finde mere info ved at klikke HER.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord