Puff Bar

Puff Bar eller engangs E-cigaret fra FJÖR

Du tænker måske: "Er Puff Bar og engangs e-cigaretter nu blevet lovlige i Danmark? Svaret er faktisk både ja, og nej når det kommer til Puff Bars eller engangs e-cigaretter. Puff bar i Danmark, er KUN lovlige at sælge, hvis det er en Puff Bar der er godkendt til salg, ved Sikkerhedsstyrelsen. Mange af de Puff Bars du måske kender under navne som Elf Bar, Elf Bar 1500 eller IVG Bar er ikke, og kan ikke, blive godkendt til salg i Danmark.  Der er flere årsager til at dette ikke kan lade sig gøre. De fleste mærker der producerer Puff Bar, såsom Elf Bar, IVG Bar eller Geek Bar, producerer Puff Bars med en bred vifte af frugtsmage. Dette er ikke lovligt at sælge i Danmark, og har ikke været det siden d. 1. april 2022, da smagsforbuddet trådte i kraft. Smagsforbuddet gælder både for almindelig væske, og Puff Bar. Der er også krav til hvor meget væske der må være i en Puff Bar. I EU må en tank ikke kunne indeholde mere end 2ml. e-juice, og da en Puff Bar har en "indbygget" tank, må der maks være 2 ml. e-væske i Puff Bars. Dette gør blandt andet at Elf Bar 1500, Elf Bar 5000 og mange andre Puff Bars ikke må hverken sælges eller importeres til Danmark. Den sidste ting i forhold til om, en Puff Bar kan godkendes til salg, er hvor meget nikotin der er i e-væsken. E-juice, herunder den der er i Puff Bar, må ikke indeholde mere end 20mg. Mange mennesker tænker 5% så fint er lovligt, men 5% er tilsvarende 50mg, så mere end dobbelt det tilladte.

Puff Bar fra FJÖR er en af de første lovlige Puff Bars på det danske marked. Puff Bar fra FJÖR kommer i fem forskellige smagsvarianter, henholdsvis tre varianter med mentol smag, og to med smag af tobak. Det er en børnesikret Puff Bar og fungerer ved, at man skal holde sin finger for de to huller på siden, før man kan suge i Puff Baren. De indeholder maks. 20 mg nikotin, og enkelte varianter fås desuden med 10mg eller uden nikotin. 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 10 produkter.

Viser 1-10 of 10 vare(r)

Aktive filtre

Udover krav til hvilken smag e-væsken har, og hvor meget e-væske der er i, er der også krav til mængden af nikotin. Dette gælder både den traditionelle væske og også i Puff Bar eller andre engangs e-cigaretter. Den højeste mængde nikotin en væske må indeholde i EU, herunder Danmark, er 20MG nikotin. Det betyder at Puff Bar der indeholder f.eks 5% nikotin, ikke må sælges i Danmark, da det er for meget nikotin. 

FJÖR Puff Bar er blandt de første lovlige Puff Bars på det danske marked. Sikkerhedsstyrelsen står for registrering og godkendelse af e-cigaretter. FJÖR Puff Bar overholder alle de krav der er fremsat fra Sikkerhedsstyrelsen, før et produkt kan blive godkendt til salg i Danmark. Den indeholder maks. 20mg nikotin som er den højeste nikotinstyrke der må sælges, den indeholder kun 2 ml. væske, og den fås desuden i 5 forskellige smagsvarianter, som alle enten er tobaks- eller mentolsmage. Køber du ikke de godkendte mærker, kan du desuden heller ikke være sikker på, hvilke skadelige stoffer der er i din Puff Bar. 

Den er som de andre Puff Bars, en minimalistisk e-cigaret, der passer godt til dem, der ønsker at prøve e-cigaretter uden at forpligte sig på længere sigt, eller bare er træt af at skulle udskifte brændere og e-juice i deres klassiske e-cigaret. FJÖR Puff Bar er, i modsætning til andre e-cigaretter, en mindre enhed, der allerede er opladet, og indeholder e-væske med enten tobaks- eller mentolsmag.

FJÖR Puff Bar fungerer næsten på samme måde som Elf Bar, og de andre mærker der fås. Der er dog et men! FJÖR har på denne model, valgt at børnesikre deres Puff Bar. Dette er gjort på den måde, at der på siden af FJÖR Puff Bar sidder to huller, som skal tildækkes før man kan aktivere den. Så ikke helt som traditionelle cigaretter eller andre Puff Bars, hvor man blot suger.  

Udover det, er der ikke den store forskel. Man skal ikke fylde væske på den, og den kan heller ikke oplades, som man ellers kender det fra klassiske e-cigaretter. Man har set andre Puff Bars med mulighed for opladning, men FJÖR skal som Elf Bar og de andre kendte mærker, ikke oplades.

FJÖR Puff Bar har et forholdsvis lille batteri på 400Mah, hvilket er meget normalt for en lovlig Puff Bar og de indeholder en indbygget brænder, som er den del der sørger for at fordampe e-væsken. Der er maks. 600 sug i en FJÖR Puff Bar, hvilket er er nogenlunde tilsvarende en pakke traditionelle cigaretter, pr. Puff Bar.

FJÖR Puff Bar er en såkaldt engangs e-cigaret, og forskellen mellem en engangs e-cigaret og en genopladelig e-cigaret er, som navnet antyder, at du ikke oplader eller genopfylder en engangs e-cigaret. Derudover skal man ikke købe og udskifte coils/brændere på en engangs e-cigaret, som Puff Bars går under. Når din engangs e-cigaret ikke har noget e-juice tilbage, eller batteriet er løbet tør for strøm, kasseres den i overensstemmelse med de lokale bortskaffelses- og genbrugsregler med hensyntagen til miljøet.

Ønsker du mere info om Puff Bar generelt, kan du finde mere info ved at klikke HER.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord