Liste af produkter fra mærke Insano


Insano’s produkter er naturidentiske og helt uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Insano’s aromaer er designet og produceret i Danmark.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 33 produkter.

Viser 1-16 of 33 vare(r)
Menthol

Dansk Menthol Aroma

Pris 49,95 kr.
Smag af menthol. OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes   HER....
Tobak

Dansk Tobacco Aroma

Pris 49,95 kr.
Smag af tobak. OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes   HER....
Tobak

Insano - Bright Tobacco

Pris 52,00 kr.
Flaske med 10 ml e-væske med smag af tobak. Alle INSANO væsker er produceret med naturlig aroma. E-væsken fås med henholdsvis 6 og 12 mg nikotin....
Menthol

Insano - Cool Menthol

Pris 52,00 kr.
Flaske med 10 ml e-væske med smag af menthol. Alle INSANO væsker er produceret med naturlig aroma. E-væsken fås med henholdsvis 6 og 12 mg...
Tobak

Insano - Cuban Tobacco

Pris 52,00 kr.
Flaske med 10 ml e-væske med smag af tobak. Alle INSANO væsker er produceret med naturlig aroma. E-væsken fås med henholdsvis 6 og 12 mg nikotin....
Tobak

Insano - Dark Tobacco

Pris 52,00 kr.
Flaske med 10 ml e-væske med smag af tobak. Alle INSANO væsker er produceret med naturlig aroma. E-væsken fås med henholdsvis 6 og 12 mg nikotin....
Koolada (Kølende effekt) , Menthol

Insano - Frozen Menthol

Pris 52,00 kr.
Flaske med 10 ml e-væske med smag af kølig menthol. Alle INSANO væsker er produceret med naturlig aroma. E-væsken fås med henholdsvis 6 og 12 mg...

Insano - Naturlige aromastoffer til din e-juice

Insano lægger kræfter i at udvikle velsmagende aromaer lavet på naturlige aromastoffer. Insano’s produkter er naturidentiske og helt uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Insano’s aromaer er designet og produceret i Danmark med en forkærlighed for de smage, der tiltaler det nordeuropæiske marked. Insano er specialister i dufte og smage, og med deres sammensætning af naturlige aromaer, tager Insano aromaer til det næste niveau.

Bredt udvalg på naturlige ingredienser

Insano anvender kun naturlige kvalitetsingredienser, der er af samme type, som i forvejen anvendes overalt i fødevareindustrien. Insano udbyder primært aromaer, der skal blandes med en base, før det kan dampes. Aromaer bør aldrig dampes rent.

Insano er kendetegnet ved sin gode og fyldige smag, der er naturligt udvundet. Insano’s serie består af Dansk Tobacco Aroma, Dansk Menthol Aroma, Sour Bubbles, Reebena Drops, Fruit Flasher, Blueberry Scone, Sport It Up, Love Potion, Strawberry Milkshake, Home Baked, Mini Mimi, Mad Elephant, Dragon Treasure, Pineapple Joe, Forest Drops, Green Fairy, Ice Bird, Banana Beast, Green Frog og Bad Bulldog.

Det er en bred kollektion, og Insano’s brede smagsudvalg gør, at du er garanteret at finde en smag, der passer til dine præferencer. Det anbefalede blandingsforhold er 10%, men er du til en ekstra intens smagsoplevelse, kan du sagtens ændre blandingsforholdet til hele 15%.

Insano sælger også forskellige dampklar e væsker i traditionelle smage. Insano’s dampklar e-væsker kommer i nikotinstyrke: 0 mg, 6 mg, 12 mg og 18 mg nikotin. De er alle i blandingsforholdet PG70/VG30, der giver masser af smag og mindre damp.

Om Insano

Insano er en importvirksomhed, med hovedkontor i Danmark. Insano er i dag en af de helt store spillere på det danske dampmarked. Kunderne efterspørger Insano’s produkter, og utallige butikker og webshops i ind- og udland sælger et bredt udvalg af Insano.

Insano er eksperter inden for TPD-lovgivningen, som er de regler og registreringer, der knytter sig til retten til at sælge nikotinrelaterede produkter i Danmark. Hos Insano er alle produkter registreret, og overholder den danske TPD-lov. Insano har et yderst højt serviceniveau overfor deres forretningskunder. Insano tager sig af alt der omhandler advokater og nye regler på områder, der letter bekymringen hos forhandlerne. Insano håndterer alt det kedelige administrative arbejde, så kunderne kan fokusere på at gro deres forretning og sælge produkter, der skaber glæde for kunderne.

Kvaliteten hos Insano er i top. Det er sigende, at Insano står for importen af en lang række brands til Danmark, såsom Vaporesso, IVG, Joyetech, Empire Brew, T-Juice og Dinner Lady, m.m. Insano sælger derfor B2B til mange forskellige e-cigaret butikker i Danmark, og har masser af knowhow på området.

Aromaerne, som Insano selv udvikler, er blevet testet af forbrugerne selv. Det gør Insano’s aromaer til noget helt specielt, og kan på ingen måde sammenlignes med andre aromafabrikanter. Insano har nemlig ladet forbrugerne give feedback, hvorefter Insano har tilpasset deres produkter derefter. Det vil sige, at Insano har udviklet aromaerne med hjælp fra forbrugeren selv. Det har resulteret i den ernorme succes Insano har haft på markedet lige siden.

Insano hos GEjSER

GEjSER (SMOKE-IT) har i flere år haft et tæt samarbejde med Insano, og har derfor æren af at forhandle et bredt udvalg af deres kvalitetsprodukter. Vi kan derfor sikre os, at vi altid har de bedste og nyeste varer fra Insano på hylderne. Det tætte forhold mellem Insano og GEjSER gør, at vi altid er garanteret den bedste service og mere vigtigt, at vi kan tilbyde Insano produkter til de laveste priser. Produkterne fra Insano, kommer fra allerøverste hylde både med hensyn til smag og kvalitet.

 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord