Pakningsringe

E-cigaret pakningsringe

Her finder du alle de former for pakninger vi har. Der findes både pakninger til at sætte for enden af glasset, hvis du har behov for at skifte disse. De kan for eksempel gå i stykker, hvis du smadre glasset, eller bare blive slappe efter langs tids brug og derfor trænge til en udskiftning. I andre tilfælde kan du også udskifte dem for at få dem i en anden farve, hvis dette passer bedre til resten af din e-cigaret.

Vi har også top pakninger til Smok tanke. Mange Smok tanke er kommet med et top-fill, hvor man drejer toppen 180 grader for at fylde den. Herunder sidder der en pakning som godt kan blive slidt efter lang tids brug. Derfor er det en god idé altid at have en ekstra liggende, hvis den gamle går i stykker, så man kan skifte med det samme.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

404

Siden findes ikke!

Gå til forsiden
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord