Batteri Etuier

Batteri-etuier er vigtigt tilbehør til alle, der bruger eksterne batterier. Når ens batterier ikke sidder i en lader eller i selve MODet, er det vigtigt at de opbevares sikkert. Den sikreste måde at opbevare disse batterier i er altså sådan nogle batteri-etuier, som findes på denne side. Fordelen ved et etui er nemlig at de sørger for at batterierne ikke kan blive kortsluttet. Det er også vigtigt, at man ikke lægger dem i direkte sollys eller steder hvor der er store temperatursvingninger selvom de er i disse etuier.
Du kan finde batterierne, der passer i disse etuier HER

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 vare(r)

Aktive filtre

2x18650 Batteri Case

Pris 24,95 kr.
Batteri etui til 2 stk. 18650 mod-batterier (batterier medfølger ikke). Sikker opbevaring af batterier for at undgå skader og kortslutninger....

Find dit batteri etui her

Bruger du eksterne batterier til din e-cigaret? Det vil sige batterier, som ikke sidder i en lader eller MODet? Så bør du overveje et eller flere batteri etuier til dine eksterne batterier. Et etui garanterer nemlig, at batterierne bliver opbevaret sikkert. Det er nemlig vigtigt, at du så vidt muligt forsøger at holde batterierne væk fra genstande af metal.

For ud over at det selvfølgelig er vigtigt, at batterierne fungerer, som de skal, er det også vigtigt, du passer på dig selv. Derfor bør du helt undgå, at de eksterne batterier ender sammen med andre metalgenstande. Det gør du som sagt ved at beskytte dem med et batteri etui til eksterne batterier. Ellers risikerer du, at de kortslutter.

Vælg mellem flere batteri etuier

Når du skal vælge dit nye batteri etui, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige til de eksterne batterier, alt efter hvad du er mest til. I vores samlede produktsortiment, kan du for eksempel vælge et batteri etui i materiale som silikone eller blødt gummi, der er både sikkert og skånsomt. Her kan du desuden vælge mellem flere forskellige farver, hvis du gerne vil have styr på de forskellige batterier eller synes, at det er sjovt med et farvet batteri etui.

Er du ikke så meget til plastik eller silikone, kan du også vælge et batteri etui, der fungerer som en lille boks, der ikke fylder meget i tasken. Ved at vælge en af de forskellige bokse, kan du have flere batterier opbevaret på samme tid.

Ved at sikre en korrekt opbevaring slipper du for at skulle bekymre dig, hver gang du transporterer batterierne. Dog er det også en god idé at opbevare dine batterier i et batteri etui, selvom de ligger gemt væk i en kasse.

Sikkert udstyr til dine elektroniske cigaretter

Blandt de forskellige materialer, du kan vælge mellem, finder du både klar og hård plast. Uanset hvilket batteri etui, du ender med at vælge, er alle materialer skånsomme og beskyttende. Vælger du et hard case-etui, er du garanteret høj beskyttelse. Vælger du et silikone-etui, kan du nemt og hurtigt tage batteriet op uden fare for, at det glider ud af hånden, da silikone er kendt for at være skridsikkert.

Det er desuden forskelligt fra batteri etui til batteri etui, hvor mange batterier du kan opbevare. Desto flere batterier du gerne vil opbevare, desto mere bør du gå efter en etuikasse eller -boks. Du kan også overveje, om du ønsker et batteri etui, der matcher etuiet til din e-cigaret.

Har du brug for mere udstyr til din e-cigaret såsom e-væsker, nye elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere? Gå på opdagelse i SMOKE-ITs samlede produktsortiment, og find alt fra e-væske og MODS til covers og ikke mindst et nyt batteri etui.

Tjek størrelsen på dit batteri etui, inden du køber

Inden du køber, er det altid en god idé at huske at tjekke størrelsen på dit kommende batteri etui. Det kan nemlig være forskelligt fra etui til etui, hvor store de er. Derfor bør du tjekke batteritypens størrelse for at vurdere, om batteri og batteri etui passer sammen.

Foruden batteri-etuier har du også mulighed for at vælge mellem forskellige etuier til dine elektroniske cigaretter. Ligesom med etuier til batterier sørger etuier til e-cigaretter også for at beskytte e-cigaretten mod stød, så du undgår, at den går i stykker.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så kontakt endelig vores kundeservice, der sidder klar til at byde dig velkommen til SMOKE-IT.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord