Etuier

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 vare(r)

Aktive filtre

E-cigaretetuier – et stort udvalg hos GEjSER

Hos SMOKE-IT finder du et stort udvalg af etuier. Vi har både hard-cases og silikone-etuier til alle e-cigaretter. Du kan finde etuier i mange forskellige størrelser og i mange forskellige farver her på siden. Du kan derfor finde lige præcis dén e-cigaretbeskyttelse, der passer til din e-cigaret.

 

Hvad er et e-cigaretetui?

Ligesom med etuier til telefoner findes der etuier til elektroniske cigaretter. Et e-cigaretetui har til formål at beskytte din e-cigaret mod tab og stød, så du sikrer dig den længste holdbarhed på din e-cigaret.

Hvilke slags e-cigaretetuier findes der?

Der findes forskellige former for e-cigaretetuier. Overordnet set findes der hard-cases samt silikone-cases.

Få hard-cases til e-cigaretter

Et hard-case er et hårdt e-cigaretetui, som typisk ikke kun kan rumme din e-cigaret men også en oplader og noget e-væske. Derudover findes der hard-cases, der også fungerer som en powerbank til din e-cigaret eller et andet elektrisk apparat. Hvis du derfor ønsker at transportere din e-cigaret sammen med tilbehør, er denne form for etui egnet til dig.

Få silikone-cases til e-cigaretter

Et silikoneetui bliver tit kaldt for et sleeve og sidder typisk helt tæt om selve e-cigaretten. Hvis det derfor kun er din e-cigaret, du skal have med på farten, er det denne form for etui, der er egnet til dig.

Silikonen gør, at din e-cigaret ligger sikkert i hånden, og derfor glider den ikke så let ud. Materialet er nemlig meget skridsikkert. Dog skal du være opmærksom på, at du skal sætte sleevet præcist på. Hvis ikke det bliver sat rigtigt på, kan der opstå problemer med knappen.

 

Andet tilbehør til din e-cigaret

Hos SMOKE-IT har vi udover e-cigaretbeskyttelse og -etuier et udvalg af andet tilbehør til elektroniske cigaretter.
Vi har drip-tips, der er mundstykker til e-cigaretter eller tanken, så du kan udskifte det ved behov. På den måde undgår du en uhygiejnisk drip-tip i længden. 

Vi har også holdere, der kan bruges for at sikre, at e-cigaretten ikke vælter på dit bord derhjemme. Disse findes både i metal og silikone, så de passer til enhver bordoverflade. Inde under kategorien findes der også holdere til din bil samt tasker, så du kan opbevare din e-cigaret sammen med andet gear.

Der skal skiftes glas på mange tanke, da plastik til tankene vil revne ved smage som citrus, lime og menthol. Glasset kan både holde til varme og tager ikke smag af de forskellige aromaer i e-væske. Her hos SMOKE-IT har vi et udvalg af glas til stort set alle tanke.

Dette er blot eksempler på tilbehør, vi udbyder. Vi har et stort udvalg her på hjemmesiden, hvor du kan finde alt til elektroniske cigaretter.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående vores cigaretetuier eller alle vores e-cigaretter, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeserviceteam sidder klar på både telefon, e-mail og hjemmesidens live-chat.

Bor du i nærheden af en af vores mange fysiske butikker, kan du også besøge en af dem, hvor vores hjælpsomme personale står klar til at give en god service og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om e-cigaretter.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 26 22 07 07

E-mail: support@smoke-it.dk

Via vores live-chat på hjemmesiden.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord