Diverse

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 4 produkter.

Viser 1-4 of 4 vare(r)

Aktive filtre

Ny powerbank eller vape band? Find masser af tilbehør her

Leder du efter en powerbank til at oplade dine e-cigaretter, når du er på farten, et vape band eller andet tilbehør? Så finder du nedenfor et bredt udvalg af diverse produkter. Vi har alt lige fra en selfiestick til tankbeskyttelse, også kaldet vape bands, og silikoneholdere. Du er derfor velkommen til at tage et kig. Vi har sørget for at samle det hele på én side, så du har mulighed for at få et overblik over udvalget.

Find en powerbank til flere formål

Hvis du er på farten og ofte oplever, at dine enheder løber tør for strøm, bør du overveje en powerbank. Her på siden tilbyder vi powerbanks til forskellige priser, situationer og enheder. En powerbank har et batteri, der løbende bliver opladet, så det kan give strøm til dine digitale enheder.

Det kan være en powerbank til alt lige fra  din smartphone til din e-cigaret. Har du ofte en e-cigaret med på farten, der løber tør for strøm, kan du ved hjælp af en powerbank oplade den igen, hvor end du befinder dig. Det gælder også din smartphone eller din tablet, hvis dine enheder pludselig mangler strøm på et tidspunkt, hvor du har allermest brug for dem. Du finder powerbanks med forskellige kapaciteter, alt efter hvad du hurtigt har behov for at oplade batteriet på. På den måde får du power og batteri til mange timer - også når du er på farten.

Få tankbeskyttelse - vælg vape band

Ligesom med andre elektroniske enheder er det generelt vigtigt at huske at vedligeholde e-cigaretter og de tilhørende komponenter. Derfor finder du blandt andet tankbeskyttelse i vores diverse-kategori. Tankbeskyttelse kaldes også for vape band og er udstyret med silikoneringe, der agerer stødpuder. På den måde er tanken med et vape band beskyttet mod slag, hvis den for eksempel ligger i tasken eller et andet sted, hvor den udsættes for stød eller slag. Fordelen ved tankbeskyttelse, også kaldet vape band, er, at du kan forlænge levetiden på tanken i en e-cigaret, fordi beskyttelsen går ind og minimerer risikoen for at få ridser eller revner.

Der findes flere forskellige former for tankbeskyttelse, som passer til stort set alle e-cigarettanke. Dog er det altid en god idé at tjekke op på hver type vape band, inden du køber. På den måde er du sikker på, at der er et match mellem den pågældende tank og dit vape band.

Du kan desuden have gavn af et vape band til e-cigaret MODS. Her virker dit vape band skånsomt, samtidig med at du kan bruge det til at kende forskel på de forskellige modeller, du har liggende. Du kan også bruge dit vape band til flaskerne med e-væske, hvis du gerne vil have et bedre greb om flaskerne. 

Silikoneholdere til dig, familie og venner

Foruden en ny powerbank, eller måske et nyt vape band, finder du også silikoneholdere i vores udvalg. De kan bruges, når dine elektroniske cigaretter for eksempel skal placeres på bordet uden at falde ned og gå i stykker. Fordelen ved silikone er netop, at det er skridsikkert på grund af materialet samt sugeevnen. Dog er det vigtigt, du sørger for at gøre materialet en smule vådt, inden du placerer holderen på bordet. Holderne findes i forskellige størrelser, og derfor er det vigtigt, at du tjekker op på, om størrelsen passer til din e-cigaret. Det gør du ved at tjekke diameteren på din e-cigaret.

Om du har brug for opladninger med en ny powerbank, vape band til din e-cigaret eller MOD eller måske en silikoneholder, finder du med stor sandsynlighed noget, der passer dig i udvalget hos SMOKE-IT. Vi har produkter for enhver smag og enhed, og du skal være mere end velkommen til også at finde tilbehør til familie og venner hos os. Vælg en powerbank, vape bands eller andet tilbehør til dig selv eller en, du holder af, allerede i dag!

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord