E-Cigaret MODs

Hos GEjSER fører vi e-cig MODs til alle niveauer. Om du er nybegynder, øvet eller virkelig erfaren damper, finder du noget der passer dig her.

Der er mange ting at overveje, når du skal vælge et e-cigaret MOD. Markedet for MOD e-cigaretter er efterhånden rigtig stort. Er du i tvivl om, hvad der passer til dig, kan du benytte dig af supportfunktionen her på hjemmesiden, eller søge hjælp i en af vore mange butikker.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 7 produkter.

Viser 1-7 of 7 vare(r)

Aktive filtre

E cigaret MODS.

Hos GEjSER (SMOKE-IT) finder du flere forskellige typer e cigaret MODs til både den nye bruger, og til den garvede damper. Vi har et stort udvalg af både større og mindre e cigaret MODs, som også går under navne så som vape MOD og BOX MOD. 

Hvad er et vape/box/e cigaret MOD?

MOD står for “modified device,” og var i starten kendetegnet ved, at de skulle ligne almindelige cigaretter mest muligt. Sådan er det ikke længere. I dag forbinder mange et e cigaret MOD, med en meget avanceret e cigaret, med eksterne batterier og mange indstillinger. Dette er dog ikke altid tilfældet. Der findes e cigaret MODs til den nye damper. Både med internt og eksternt batteri. Derfor har du som kunde ved GEjSER, altid mulighed for at finde et vape MOD der passer til dig, uanset om du er ny eller gammel bruger. Et e cigaret MOD er den del, der sidder under e cigarettens tank og de fås i mange forskellige varianter. E cigaret MODs findes som sagt både med eksterne, og interne batterier. Det at et mod bruger eksternt batteri, betyder i bund og grund, at du har mulighed for at skifte batteriet når du løber tør for strøm, og de skal købes sammen med dit nye e cigaret MOD. Dermed har du mulighed for at kunne bruge dit e cigaret MOD døgnet rundt, uden at skulle tænke på opladning. Det anbefales altid at oplade batterierne i en separat oplader. Et internt, eller indbygget batteri, skal blot oplades med et USB stik. Dermed kan man sige der både er fordele og ulemper ved begge typer, og hvilket e cigaret MOD du skal vælge, afhænger dermed af dine præferencer. 

Hvorfor er e cigaret MODs vigtige?

Et e cigaret MOD hjælper blandt andet med at beskytte e-cigarettens batteri, så både kortslutninger og eksplosioner i batteriet vil blive forhindret. Derudover beskytter dit vape MOD også batteriet mod sollys, da batteriet ellers kan blive varmt. Dette forringer blandt andet batteriets levetid, og kan på sigt også ødelægge dit e cigaret MOD. E cigaret MODS giver desuden brugeren mulighed for at indstille e cigaretten, og tilpasse den brugerens specifikke behov. I modsætning til e cigaret startpakker, eller AIO e cigaretter kan du derfor opnå store skyer, eller strammere sug, afhængig af hvordan du indstiller dit e cigaret MOD.    

Hvilket vape MOD skal jeg vælge?

Hos GEjSER tilbyder vi adskillige vape MODs i flere størrelser, designs, farver og med forskellige indstillinger og funktioner. Der er samtidig stor forskel på, hvilke præferencer du har til dit e cigaret MOD, og derfor har vi et udvalg der vil passe til alle typer kunder. For nogles vedkommende er det vigtigste at have et lille diskret vape MOD, hvorimod andre foretrækker et e cigaret MOD, der kan holde strøm længe, og kører på høj watt, så de kan producere store mængder damp. Ofte er det disse der er større og går under betegnelsen BOX MOD.

Foretrækker du et lille e cigaret MOD, skal du oftest kigge efter et, med indbygget batteri. De findes i mange størrelser, former og farver, og ofte ligger batterikapaciteten mellem 400-2500mah. Vælger du et større MOD med flere mah, eller eksternt batteri, vil du, afhængig af hvor mange Watt du bruger, oftest have strøm til en hel dag. Dette varierer selvfølgelig, da det også afhænger af, hvor meget du bruger dit e cigaret MOD. De store BOX MODs fås både med indbygget eller eksterne batterier, og i nogle tilfælde op til flere batterier. Så handler det om strøm til en hel dag, eller skal du bruge et vape MOD til de helt store skyer, så er det et af de større box MODs du skal gå efter.

E cigaret MODs indstillingsmuligheder.

Der kan være stor forskel på vape MODs. Vi har blandt andet BOX MODs med indbygget touchskærm, små vape MODs kun med infodisplay og knapper til justering af blandt andet watt og temperatur, og vi har også modeller, uden skærm, men dog stadig mulighed for at skifte simple indstillinger. Du kan læse mere om e cigaret MODs forskellige indstillingsmuligheder på vores hjemmeside.  

Watt og temperaturstyring.

Indstillinger, der er fælles hos de fleste avancerede vape MODs, er Watt- og temperaturstyring. Watt-styring er det mest almindelige og dét de fleste bruger. Det er simpelt at bruge, og du kan i dag endda få e cigaret MODs, der selv regulere din watt, afhængigt af hvilken brænder du sætter i din tank. Dette gør selv de avancerede BOX MODs brugervenlige. 

Watt-styring kan du bruge ved at skrue højere op for mængden af Watt, hvis behovet er der. Som udgangspunkt forholder det sig sådan, at højere Watt er lige med mere damp. I dag kan du dog få tanke til dit e cigaret MOD, der giver store mængder damp, selv på mindre Watt. Dit e cigaret  MOD regner selv ud, hvor mange volt, den skal arbejde med, alt efter hvilken modstand den måler på brænderen. 

Temperaturstyring er en mere avanceret funktion, som oftest kun bliver brugt, af de dampere der finjusterer deres indstillinger, for at opnå en helt specifik mængde damp og smag. Temperaturstyringen kræver en coil, der er fremstillet af enten rustfrit stål, nikkel, eller titanium. For at kunne styre temperaturen i coilen kræver det, at dit e cigaret MOD selv kan måle, hvor varm coilen bliver.

Vape MOD - Stealth mode, hvad er det?

Mange vape MODs har også en funktion kaldet stealth mode,  hvilket er en funktion der kan forlænge batterilevetiden en smule, i løbet af din dag. I bund og grund holder dit e cigaret MOD bare skærmen slukket, så den ikke bruger strøm. Denne funktion kan slåes til og fra efter behov. Dit e cigaret MOD vil fungere som normalt i stealth mode, så det er udelukkende for at spare strøm. 

Opbevaring af batterier til dit e cigaret MOD.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du bedst kan opbevare dine batterier. Både for at forlænge levetiden, og for at undgå problemer med dem. Batterierne til dit e cigaret mod, må blandt andet ikke ligge i direkte sollys eller steder med store temperatursvingninger, da dette vil ødelægge batteriet og nedsætte holdbarheden markant. Derfor bør de ikke ligge i vindueskarmen eller andre steder, hvor der er mulighed for direkte sollys. 

Derudover er det vigtigt, at batteriet ikke kortslutter, da det kan forårsage, at batteriet ventilere og i værste fald, eksploderer.  Derfor bør du aldrig have disse batterier løst i lommen, men altid beskytte dem i et batteri-etui eller i et e cigaret MOD. Hos GEjSER tilbyder vi etuier til batterier, så du kan opbevare batteriet sikkert. 

Vape MOD, batterier og opladere.

Det er muligt at oplade dine batterier i dit e vape MOD. Dette anbefales dog ikke, da det kan forringe levetiden på dine batterier. En løsning på dette er, at købe en separat batterilader, som ikke gør skade på batteriet. De fleste ladere har flere sikkerhedsindstillinger inbygget, så du får opladet dit batteri optimalt.

Har du et BOX MOD, der bruger to eller flere batterier, er det en god ide at have en separat lader der kan oplade flere batterier samtidig, for at lade batteriet balanceret op. Det opnås ved at "parre" batterierne, så de både oplader og aflader de samtidig.

Går det ene batteri i stykker, bør du således udskifte begge batterier på samme tid. Batterierne til dit BOX MOD bør heller ikke blive byttet rundt i parrene, da dette kan gøre, at der er forskel på batteriernes styrke hver især. 

Bevar batteriernes levetid.

Når du oplader batterierne til dig e cigaret MOD bør du overveje, hvor hurtigt det du vil gøre det. De fleste opladere kan blive indstillet alt efter, hvor hurtigt du ønsker, batterierne bliver opladt. Dette er ofte angivet i ampere. Her er det vigtigt ikke at oplade batterierne med en alt for høj ampere. Det anbefales altid at oplade dem med 0.5 ampere, men du kan dog i ny og næ oplade dem med en højere ampere. 

Er e cigaret MODs bedst med et indbygget eller eksternt batteri?

Spørgsmålet om, hvorvidt du skal vælge et vape MOD med indbygget eller eksternt batteri afhænger  af dine præferencer. Hvis du foretrækker et mindre e cigaret MOD vil det oftest være et vape MOD med indbygget batteri, der vil være optimalt. Her skal batteriet ikke tages ud, men oplades med det medfølgende USB kabel. E cigaret MODs med eksternt batteri er oftest større, men holder til gengæld strøm i længere tid, og med et større BOX MOD, får du som oftest også mulighed for flere indstillinger. 

Har du brug for hjælp?

Vores hjemmeside bliver løbende opdateret med nye vape MODs, så har vi ikke det specifikke produkt du leder efter, så hold øje med hjemmesiden, eller skriv eventuelt til os, og så kigger vi på sagen.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, email eller i vores live-chat på hjemmesiden, alle hverdage mellem 09-16.
Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig, og bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også altid slå et smut forbi dem, så du får lige præcis det vape MOD der passer til dig.

tlf: 26 22 07 07
E-mail: support@gejser.dk
Live-chat forefindes på hjemmesiden.

 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord