Snus

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 10 produkter.

Viser 1-10 of 10 vare(r)

Aktive filtre

VOLT - Crispy mint

Fra 35,20 kr
Pris 44,00 kr.
Tobaksfri nikotinposer med smag af pebermynte, mint. Nikotin niveau 10,5 mg. pr. pose. Ved køb af 1 rulle (5 stk.) undgås håndteringsgebyr,...

VOLT - Deep Freeze

Fra 35,20 kr
Pris 44,00 kr.
Tobaksfri nikotinposer med smag af eukalyptus og mentol. Nikotinniveau 12,5 mg. pr. pose. Ved køb af 1 rulle (5 stk.) undgås...

Snus

Hvordan virker nikotinposer?

En dåse indeholder flere forskellige poser med nikotin. Den lille pose sættes fast under læben og mod tandkødet. Smagen og nikotinen bliver frigjort, når posen bliver vædet af spyttet. Du optager nikotinen gennem tandkødet, og det kommer derefter ind i blodet og giver den velkendte nikotinrus. Hvor længe du vil beholde nikotinposen under læben er en smagssag, men virkningen aftager efter lidt tid.

Modsat rygning, der er blevet begrænset mange steder i det offentlige rum, kan nikotinposer anvendes overalt. Det skyldes, at det er et røgfrit alternativ til de almindelige cigaretter og til den nyere e-cigaret. Foretrækker du dampen eller røgen, foreslår vi dog vores e-cigaretter.

Når virkningen af nikotinposen er aftaget, kan du enten skille dig af med den brugte pose ved at smide den i skraldespanden, eller du kan komme den i et hul i låget af bøtten.

Hvad er snus?

Snus er et tobaksprodukt, der, modsat cigaretter, ikke ryges. Mens nikotinposer er en relativ ny vare, har snus været på markedet i rigtig mange år. Særligt i Sverige har svensk snus været et meget populært alternativ til cigaretter.

Før i tiden var snus et løst produkt og kom ikke i de små poser, som vi kender det fra nikotinposer. Det blev først aktuelt, da kravene til snusens holdbarhed blev skærpet. De fleste af os har hørt om snus, men de færreste ved nok, hvad det egentlig er, udover at det er et tobaksprodukt.

Snus består af tobak, der er findelt og derefter tilsat vand, salte og smagsstoffer. Produktet indeholder også fugt- og PH-regulerende stoffer. Tobaksplanten, som tobakken i snusen kommer fra, indeholder naturlig nikotin. Det er den, der gør, at dit snus indeholder nikotin. En af de største forskelle på tobakken i snus og den tobak, der ryges, er, at snustobakken er helt findelt, mens den tobak, der ryges, er mere grov i sin struktur.

Er Snus og nikotinposer det samme?

Snus, tyggetobak og nikotinposer er ikke det samme, selvom de ofte alle omtales som snus. Nikotinposerne går hertil også under navne som nicotine pouches, nicopods og white pouches.

Forskellen mellem nikotinposer og snus er, at snus indeholder tobak, hvilket nikotonposerne ikke gør, da det er stærkt afhængighedsskabende. Der er dog ligheder i brug, og begge produkter indeholder nikotin.

Er det lovligt at sælge snus i Danmark?

I Danmark er det ulovligt at importere, markedsføre og sælge traditionel snus. Det skyldes, at snus, modsat nikotinposer, indeholder tobak. Selvom det er ulovligt at importere og sælge snus i Danmark, må du gerne købe til eget forbrug. Eget forbrug regnes i Danmark som værende højst 750 gram snus.

Nikotinposer er derimod tilladt at sælge i Danmark. Det skyldes, at produkterne ikke indeholder tobak. Så selvom nikotinposer ofte omtales som snus i daglig tale, er det ikke snus, du kan købe i danske butikker, men derimod nikotinposer, som for eksempel Lyft-snus.

Hos GEjSER Tidl.SMOKE-IT sælger vi selvfølgelig kun lovlige produkter, og du kan derfor regne med, at når vi omtaler snus, så refererer vi til nikotinposer.

Hvilken snus skal jeg vælge?

Hvilken snus, du skal vælge, afhænger af din smag og dine præferencer. En af de ting, som du skal tage højde for, er selvfølgelig mængden af nikotin. Der står typisk angivet på dåsen, hvor meget nikotin produktet indeholder. Det giver dig mulighed for at tilpasse nikotinposen til dig og din tolerance.

Starter du ud med at bruge nikotinposer, er det en fordel at vælge et produkt med et lavt indhold af nikotin, da de stærkere udgaver kan være for overvældende ellers. Du kan også få mange forskellige smage, som du kan vælge mellem. At finde sin favoritsmag handler i høj grad om at prøve sig frem og finde sin favorit. Bruger du eksempelvis nikotinposer fra Lyft, kan du afprøve alt fra Lyft freeze til Lyft mint for at teste, hvad du bedst kan lide.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord