Baser & Base Kits

Her finder du en række forskellige baser og basekits. Der er stor forskel på de forskellige baser, og hvordan de skal blandes. Der følger derfor altid en blandeflaske med til et kit, så det er muligt at blande sammen. Under hvert kit står der, hvordan det skal blandes sammen. Der er også forskel på de forskellige basers sammensætning af PG og VG. Dette kan du læse mere om nede i bunden af denne side.

Når man køber et base kit kan der med fordel købes ekstra blandeflasker til at blande sin base sammen med aroma. Disse blandeflasker kan du finde HER.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 5 produkter.

Viser 1-5 of 5 vare(r)

Aktive filtre

Baser og basekits

VG - Vegetabilsk glycerin

VG er en forkortelse for vegetabilsk glycerin. Dette er en stor del af alle e-væsker. VG er nemlig det, der laver dampen, så jo mere VG der er i en væske jo tykkere og mere damp vil der komme, når man damper den. VG er dog også meget tyktflydende hvilket betyder, at man tit tynder det op med PG for at få det til at fungere i mindre tanke. Så hvis man har en stor subtank eller drippere, kan man fint køre med ren VG, men jo mindre ens tank er, jo mere PG bør der være blandet i.

PG - Propylenglycol

PG er en forkortelse for propylenglycol. Dette er det smagsbærende i væsken og derfor er aromaer stort set altid PG baseret. PG giver dog også mere halskrads som ikke alle kan lide. Derfor går man sjældent meget over 50% PG når man blander selv. PG er meget tyndt og bruges derfor også til at tynde væske op, så det fungerer i alle slags tanke.

Nikotin

Nikotin må ikke sælges i særligt store mængder i Danmark mere. Maks. 10 ml væske og maks. 20 mg i styrke. Derfor tilbyder vi store flasker uden nikotin, og små flasker med 20 mg nikotin ved siden af. Derefter skal man så selv blande nikotinen op til den ønskede styrke. Vi har derfor lavet nogle basekits, hvor man simpelthen vælger den styrke man gerne vil have, og den VG/PG-blanding man ønsker, og så sender vi det afsted sammen med en blandeflaske, så man selv kan blande det sammen i den.

Saltnikotin

Saltnikotin optages hurtigere i kroppen end normal nikotin. Dette skyldes, at saltnikotin er i sin naturlige form. Ved almindelig nikotin fjernes salt nemlig. Udover at det optages hurtigere i kroppen, opretholdes nikotinen i kroppen også gennem længere tid. Der er desuden heller ikke, eller kun meget lidt halskrads, ved dampning med saltnikotin. For folk der skal begynde at dampe, kan salt nikotin også være en fordel. - Man kan opleve, at man begynder at hoste, når man skifter til damp. Det skyldes blandt andet, at damp chikanerer luftvejene på en anden måde end røg gør. Her kan saltnikotinen være en fordel, da der er langt mindre halskrads. Derfor er der også mange, som damper højere nikotinstyrke med saltnikotin, end med almindelig nikotin. Vil du vide mere om saltnikotin, kan du finde mere info HER.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord