Præfyldte pods

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 7 produkter.

Viser 1-7 of 7 vare(r)

Aktive filtre

Tobak

FJÖR - RY4 Pods

Pris 65,00 kr.
Præfyldte pods/tanke med INSANO RY4 Pods, til det danske pod-system FJÖR. E-cigaretten medfølger ikke - Kan købes  HER . Pods/tanke fås...
Tobak

FJÖR - Tobacco Pods

Pris 65,00 kr.
Præfyldte pods/tanke med INSANO Tobacco, til det danske pod-system FJÖR. E-cigaretten medfølger ikke - Kan købes HER . Pods/tanke fås...
Tobak

FJÖR - USA Mix Pods

Pris 65,00 kr.
Præfyldte pods/tanke med INSANO USA Mix, til det danske pod-system FJÖR. E-cigaretten medfølger ikke - Kan købes  HER . Pods/tanke fås...

FJÖR - KIT

Pris 175,00 kr.
Pod-system fra danske FJÖR med indbygget 400mAh batteri, og mulighed for både præfyldte pods/tanke/mundstykker og pods/tanke/mundstykker du selv...
Menthol

FJÖR - Menthol Pods

Pris 65,00 kr.
OBS! Der er ved en fejl blevet sendt mails ud omkring lagerstatus på FJÖR - Menthol pods. Forventes på lager igen i mellem jul og nytår....

Præfyldte pods 

Leder du efter præfyldte pods til dit pod-system? Nedenfor finder du et bredt udvalg af forskellige engangs vape / præfyldte pods, som især er velegnede til dig, der er nybegynder og ikke har den store erfaring med e-cigaretter. Du kan vælge imellem flere forskellige smagsvarianter og e-cigaretter, som allerede indeholder e-væske. Derudover er det op til dig at vurdere, hvor meget nikotin du ønsker i den pågældende pod.

Hvad er præfyldte pods?

Præfyldte pods er til dig, som gerne vil finde et nemmere og mere brugervenligt alternativ til de velkendte og mere almindelige pods. Forskellen på almindelige og præfyldte pods er nemlig, at de præfyldte systemer allerede indeholder e-væske, når du køber dem og dermed er en slags engangs vape. Det betyder, at du ikke behøver at skifte brænderen ud og tage stilling til e-væsken, samtidig med at du løbende skal påfylde e-væske. Med en præfyldt pod hiver du silikoneproppen ud af tanken, hvorefter den er klar til brug efter cirka 10 til 15 minutter. Dog er det forskelligt fra pod til pod, hvordan de er designet.

Et almindeligt pod-system passer til dig, der ønsker en høj brugervenlighed og en lille e-cigaret, der kan tages med på farten. Et pod-system fungerer som en todelt e-cigaret, hvor tanken sidder inde i batteriet. Her klikker du altså din pod på batteridelen i modsætning til en almindelig e-cigaret, der er udstyret med en tank. Derimod er den indbyggede coil placeret i en plastikbeholder, som altså også er den del, der bliver kaldt for pod. Er du på udkig efter udskiftelige coils? Find dem i vores brede udvalg af coils. Er du i tvivl om, hvordan du udskifter coilen, kan du altid spørge os til råds.

Langt hen ad vejen minder de præfyldte pods om traditionelle e-cigaretter, hvor du laver et mund til lunge-sug. Dampen bliver i munden for derefter at blive inhaleret. Derfor er en pod ikke i stand til at producere store dampskyer, som e-cigaretten er det.

Hvordan vælger du de rette præfyldte pods?

Ligesom med e-cigaretter findes der mange forskellige podsystemer at vælge imellem. De differentierer sig hver især på forskellige måder. Nogle har større batterikapacitet, mens andre fås som almindelige pods eller præfyldte pods. Derudover kan der være forskel på design og andre features. Dit valg bør derfor afhænge af, hvad du vil bruge den til. Mange vælger at bruge et pod-system som et supplement til e-cigaretten, fordi det blandt andet fylder mindre og er mere brugervenligt.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en præfyldt pod på et eller andet tidspunkt skal udskiftes, da den ikke kan fyldes igen ligesom en almindelige e-cigaretter. Når e-væsken i din pod er opbrugt, er det derfor nødvendigt at finde en ny præfyldt pod. Derfor kan du forvente, at en coils levetid er cirka en til to uger, før tiden er inde til en udskiftning. Det kommer dog altid an på, hvor meget du damper.

Det er desuden vigtigt at have in mente, at der på pods ikke findes diverse LED-skærme eller knapper som på en traditionel e-cigaret. Her er der modellerne holdt ganske enkle for at sikre en høj brugervenlighed. For at anvende systemet korrekt er det vigtigt, at det løbende lades op, og at der er væske i - ligesom ved en e-cigaret. Er du udkig efter almindelige elektroniske cigaretter? Find både e-cigaretter, e-væsker såsom e-juice, forskellige coils og meget mere i det store udvalg hos GEjSER.

 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord