Præfyldte pods

Her på siden finder du en altid opdateret liste med alt hvad vi kan tilbyde inden for præfyldte pods. En præfyldt pod, fungerer ligesom en engangs e-cigaret, og skal afskaffes efter den er tom


OBS: Præfyldte pods til e-cigaretter er små, forseglede beholdere, der indeholder både e-væske og et indbygget coil. Disse pods er designet til at blive brugt med bestemte typer af e-cigaretter eller pod-systemer, så sørg altid for, at købe pods til den e-cigaret du har.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 vare(r)

Aktive filtre

Præfyldte pods - Engangs e-cigaret - Engangs-vape

Leder du efter præfyldte pods til dit pod-system? Her over finder du et bredt udvalg af forskellige præfyldte pods, som især er velegnede til dig, der er nybegynder og ikke har den store erfaring med e-cigaretter. Mange ser et system som en engangs e-cigaret eller et pod-system med præfyldte pods, som en brugervenlig enhed, og derfor er der mange der starter med den slags e-cigaretter. Du kan vælge imellem smagsvarianterne tobak og mentol. Præfyldte pods er små, forseglede beholdere, der indeholder e-væske (e-juice) og en indbygget coil (varmeelement). De kan sammenlignes med en engangs e-cigaret. I modsætning til en engangs e-cigaret er de dog designet til at blive brugt med specifikke e-cigaretter eller pod-systemer, så man skal være opmærksom på, at man får købt pods til den rigtige model. Disse pods kommer i forskellige smagsvarianter og nikotinstyrker og kan nemt indsættes i e-cigaretten. Derudover har du mulighed for at vælge, hvor meget nikotin du ønsker i den pågældende pod eller engangs e-cigaret. Du har ofte flere valgmuligheder når det kommer til nikotinstyrke med præfyldte pods, end med en engangs e-cigaret.

Du har måske før set engangs e-cigaretter med tallet 5% hvilket svarer til 50 mg. På det danske marked er disse ulovlige. Vi må max sælge e-væske med et nikotin indhold på 20 mg nikotin, og derfor finder du ikke hverken præfyldte pods, eller engangs e-cigaretter med højere nikotinstyrker i vores sortiment.

Hvad er præfyldte pods og hvad er en engangs e-cigaret?

Præfyldte pods er, som navnet antyder, en pod eller et hoved til din e-cigaret, der allerede indeholder e-væske. Podden skal skiftes hver gang den løber tør for e-væske, så det er lidt samme princip, som engangs e-cigaretter eller puff bar som de også kaldes. Forskellen på en engangs e-cigaret og de præfyldte pods er typisk, at pods er designet til at passe til bestemte e-cigaretter eller pod-systemer, hvilket betyder, at de ikke er universelle og kræver kompatibilitet med den specifikke enhed. Engangs e-cigaretten er derimod en e-cigaret, hvor alle nødvendige dele er indbygget, og den er derfor klar til brug med det samme.

OBS: Når din puff bar eller pod er løbet tør for e-væske eller batteri, bortskaffes den i overensstemmelse med de lokale bortskaffelses- og genbrugsregler med hensyntagen til miljøet.

Hos GEjSER forhandler vi kun mærket Vozol når det kommer til præfyldte pods, og disse pods passer derfor ikke til andre engangs e-cigaretter. Ønsker man i stedet Puff Bar, forhandler vi kun FJÖR. Mange mennesker synes det er en nem og bekvem måde at dampe på, og en engangs e-cigaret eller præfyldte pods, er til dig, som gerne vil finde et nemmere og mere brugervenligt alternativ til de velkendte og mere almindelige pods. Forskellen på almindelige og præfyldte pods eller engangs e-cigaretter kontra pods og tanke der kan genopfyldes, er nemlig, at de præfyldte systemer allerede indeholder e-væske når du køber dem, og dermed er de en form for engangs e-cigaret. Det betyder, at du ikke behøver at skifte brænderen ud og tage stilling til e-væsken, samtidig med at du løbende skal påfylde e-væske. Med en præfyldt pod fra FJÖR, hiver du silikoneproppen ud af tanken, hvorefter den er klar til brug efter cirka 10 til 15 minutter. 

OBS: Andre mærker kan have andre systemer!

En engangs e-cigaret eller pod-system med præfyldte pods, passer til dig, der ønsker en høj brugervenlighed og en lille e-cigaret, der kan tages med på farten. Et pod-system fungerer som en todelt e-cigaret, selve batteriet, og podden med væske og brænder. Her klikker du altså din pod på batteridelen i modsætning til en almindelig e-cigaret, der er udstyret med en tank. Den indbyggede coil er placeret i en plastikbeholder, som altså også er den del, der bliver kaldt for pod. På engangs e-cigaretter er selve podden bygget ind i e-cigaretten, så her skifter man det hele af sin e-cigaret, og ikke kun podden.

Er du i stedet på udkig efter udskiftelige coils, kan du find dem i vores brede udvalg af coils HER, og er du i tvivl om, hvordan du udskifter coilen, kan du altid spørge os til råds.

Langt hen ad vejen minder de præfyldte pods om traditionelle e-cigaretter, hvor du laver et mund til lunge-sug. Dampen bliver i munden for derefter at blive inhaleret. Derfor er en pod ikke i stand til at producere store dampskyer, som de større modeller af e-cigaretter er. Det samme gør sig gældende for engangs e-cigaretter.

Er du i stedet for udkig efter en engangs e-cigaret såsom puff bar, kan du finde FJÖR Puff Bar HER.

Hvor mange sug er der i præfyldte pods og engangs e-cigaretter?

Det kan være ret svært at vurdere hvor mange sug der er, uanset om det drejer sig om en engangs e-cigaret, eller præfyldte pods. De fleste producenter oplyser om 600 sug, men de 600 sug skal ses som et maksimum, og det er udregnet ved, at der tages meget meget små sug. Derfor skal man også mere regne med, at man nærmere rammer 3-400 sug. Det er ca. det samme antal sug, som man får ved en pakke almindelige cigaretter.

Hvordan vælger du de rette præfyldte pods eller engangs e-cigaretter?

Ligesom med almindelige e-cigaretter findes der mange forskellige pod-systemer at vælge imellem. De differentierer sig hver især på forskellige måder. Nogle har større batterikapacitet, nogle fås med genopfyldelige pods og andre virker som en engangs e-cigaret med præfyldte pods. Med Vozol har du kun mulighed for at vælge præfyldte pods. Mange vælger at bruge en engangs e-cigaret eller pod-system med præfyldte pods som et supplement til deres almindelige e-cigaret, fordi det blandt andet fylder mindre og er mere brugervenligt. En e-cigaret til byturen.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en præfyldt pod på et eller andet tidspunkt skal udskiftes, ligesom med engangs e-cigaretter, da de ikke kan fyldes igen ligesom en almindelig tank til e-cigaretter. Når e-væsken i din pod er opbrugt, er det derfor nødvendigt at skifte til en ny præfyldt pod. Den præfyldte pod kan på den måde sammenlignes med puff bar, som er en anden type engangs e-cigaret.

Det er desuden vigtigt at have in mente, at der på de fleste pod-systemer ikke findes diverse LED-skærme eller et hav af knapper, som der kan være på en traditionel e-cigaret. Her er modellerne holdt ganske enkle for at sikre en høj brugervenlighed. For at anvende systemet korrekt er det vigtigt, at det løbende lades op, og at der er væske i podden - ligesom ved en traditionel e-cigaret. Er du udkig efter en almindelig e-cigaret kan du finde vores udvalg HER?

Find både e-cigaretter, e-væsker såsom e-juice, forskellige coils og meget mere i det store udvalg hos GEjSER.

Hvad koster præfyldte pods og en engangs e-cigaret?

Prisen på pods afhænger af nikotinstyrken. Grunden til dette er, at der i Danmark er afgift på nikotin, og du vil derfor opleve, at prisen varierer fra et produkt til et andet. Jo lavere nikotinstyrke du bruger, desto billigere bliver din præfyldte pod. En engangs e-cigaret har dog samme pris, uanset varianten.

Har du flere spørgsmål til præfyldte pods, engangs e-cigaretter eller andet?

Kig endelig ind i en af vores butikker vores butikker hvis du skulle have spørgsmål til dine præfyldte pods, eller din engangs e-cigaret. Så skal vores kyndige personale nok hjælpe dig.

Du kan også kontakte vores support.

TLF: 26 22 07 07

E-MAIL: support@gejser.dk

Eller på chatten på hjemmesiden. 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord