Præfyldte pods

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 7 produkter.

Viser 1-7 of 7 vare(r)

Aktive filtre

FJÖR - KIT

Pris 175,00 kr.
FJÖR er et dansk, MTL (Mund-til-lunge) pod-system til e-cigaretter. FJÖR kan bruge både genopfyldelige pods/tanke og præfyldte pods/tanke...
Menthol

FJÖR - Menthol Pods

Pris 65,00 kr.
Præfyldte pods/tanke med INSANO Menthol, til det danske pod-system FJÖR. E-cigaretten medfølger ikke - Kan købes HER . Pods/tanke...
Tobak

FJÖR - RY4 Pods

Pris 65,00 kr.
Præfyldte pods/tanke med INSANO RY4 Pods, til det danske pod-system FJÖR. E-cigaretten medfølger ikke - Kan købes  HER . Pods/tanke...
Tobak

FJÖR - Tobacco Pods

Pris 65,00 kr.
Præfyldte pods/tanke med INSANO Tobacco, til det danske pod-system FJÖR. E-cigaretten medfølger ikke - Kan købes HER . Pods/tanke...
Tobak

FJÖR - USA Mix Pods

Pris 65,00 kr.
Præfyldte pods/tanke med INSANO USA Mix, til det danske pod-system FJÖR. E-cigaretten medfølger ikke - Kan købes  HER . Pods/tanke...

Præfyldte pods - Engangs vape

Leder du efter præfyldte pods til dit pod-system? Her over finder du et bredt udvalg af forskellige engangs vape / præfyldte pods, som især er velegnede til dig, der er nybegynder og ikke har den store erfaring med e-cigaretter. Du kan vælge imellem flere forskellige smagsvarianter af tobak og mentol og engangs vapes, som allerede indeholder e-væske. Derudover er det op til dig at vurdere, hvor meget nikotin du ønsker i den pågældende pod eller engangs vape.

Hvad er præfyldte pods og engangs vape?

Præfyldte pods er, som navnet antyder, en pod eller et hoved til din e-cigaret, der allerede indeholder e-væske. Podden skal skiftes hver gang den løber tør for væske, så det kan også kaldes engangs vape. Hos GEjSER har vi mærket FJÖR. Engangs vape og præfyldte pods, er til dig, som gerne vil finde et nemmere og mere brugervenligt alternativ til de velkendte og mere almindelige pods. Forskellen på almindelige og præfyldte pods er nemlig, at de præfyldte systemer allerede indeholder e-væske, når du køber dem og dermed er en slags engangs vape. Det betyder, at du ikke behøver at skifte brænderen ud og tage stilling til e-væsken, samtidig med at du løbende skal påfylde e-væske. Med en præfyldt pod fra FJÖR, hiver du silikoneproppen ud af tanken, hvorefter den er klar til brug efter cirka 10 til 15 minutter. Andre mærker kan have andre systemer!

Et pod-system med præfyldte pods, passer til dig, der ønsker en høj brugervenlighed og en lille e-cigaret, der kan tages med på farten. Et pod-system fungerer som en todelt e-cigaret, selve batteriet, og podden med væske og brænder. Her klikker du altså din pod på batteridelen i modsætning til en almindelig e-cigaret, der er udstyret med en tank. Den indbyggede coil er placeret i en plastikbeholder, som altså også er den del, der bliver kaldt for pod. Er du på udkig efter udskiftelige coils? Find dem i vores brede udvalg af coils. Er du i tvivl om, hvordan du udskifter coilen, kan du altid spørge os til råds.

Langt hen ad vejen minder de præfyldte pods om traditionelle e-cigaretter, hvor du laver et mund til lunge-sug. Dampen bliver i munden for derefter at blive inhaleret. Derfor er en pod ikke i stand til at producere store dampskyer, som de større modeller af e-cigaretter er.

Er du i stedet for udkig efter en engangs vape såsom puff bar, kan du finde FJÖR Puff Bar HER.

Hvordan vælger du de rette præfyldte pods?

Ligesom med e-cigaretter findes der mange forskellige pod-systemer at vælge imellem. De differentierer sig hver især på forskellige måder. Nogle har større batterikapacitet, mens andre fås som almindelige pods eller præfyldte pods. Derudover kan der være forskel på design og andre features. Dit valg bør derfor afhænge af, hvad du vil bruge den til. Mange vælger at bruge et pod-system som et supplement til e-cigaretten, fordi det blandt andet fylder mindre og er mere brugervenligt.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en præfyldt pod på et eller andet tidspunkt skal udskiftes, da den ikke kan fyldes igen ligesom en almindelig tank til e-cigaretter. Når e-væsken i din pod er opbrugt, er det derfor nødvendigt at skifte til en ny præfyldt pod. Den præfyldte pod kan på den måde sammenlignes med puff bar, som er en anden type engangs vape.

Det er desuden vigtigt at have in mente, at der på de fleste pod-systemer ikke findes diverse LED-skærme eller et hav a knapper, som der kan være på en traditionel e-cigaret. Her er modellerne holdt ganske enkle for at sikre en høj brugervenlighed. For at anvende systemet korrekt er det vigtigt, at det løbende lades op, og at der er væske i - ligesom ved en e-cigaret. Er du udkig efter almindelige elektroniske cigaretter? Find både e-cigaretter, e-væsker såsom e-juice, forskellige coils og meget mere i det store udvalg hos GEjSER.

Hvad koster præfyldte pods og engangs vape?

Prisen på dine pods eller engangs vape afhænger af nikotinstyrken. Grunden til dette er, at der i Danmark er afgift på nikotin, og du vil derfor opleve, at prisen varierer fra et produkt til et andet. Jo lavere nikotinstyrke du bruger, desto billigere bliver din engangs vape eller præfyldte pod.

 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord