E-Cigaret Pod kits

Her finder du vores sortiment af e-cigaret pod kits. I vores sortiment finder du velkendte mærker såsom FJÖR, Joyetech, Innokin og UWELL.

Idéen med pod kits, er at gøre det simpelt for dig at komme i gang. Pod kits er hen over de sidste par år blevet mere og mere populære, både for den nye damper, men også for den erfarne. Uanset dit behov, har vi et pod kit der passer til det stadie du er på, i din rejse mod at kvitte din nikotinafhængighed og til sidst ligeledes at kunne undvære vores produkter og blive en del af en røgfri fremtid. 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 16 produkter.

Viser 1-16 of 16 vare(r)

Aktive filtre

FJÖR - KIT

Pris 119,95 kr.
FJÖR er et dansk, MTL (Mund-til-lunge) pod-system til e-cigaretter. FJÖR kan bruge både genopfyldelige pods/tanke og præfyldte pods/tanke...

FJÖR - podX Kit

Pris 249,95 kr.
FJÖR PodX har et indbygget 900mAh batteri, der kan holde hele dagen ved moderat brug PodX kittet er designet til MTL (Mund til lunge) og kan ved...

VooPoo - V-Suit Kit

Pris 349,95 kr.
V-Suit kittet er et pod-system med indbygget 1200 mAh batteri Oplades via USB-C og kan justeres fra 5-40W MTL-podden har en kapacitet på 2...

Voopoo - Vinci 3 kit

Pris 369,95 kr.
Vinci 3 Mod Pod med 1800mah indbygget batteri, der kan køre fra 5-50w. Vinci 3 Mod Pod oplades via medfølgende USB-C og understøtter opladning...

E-cigaret pod kits 

Hvad er et pod kit?

Et pod kit er et simpelt system, der består af to dele: En pod til e-væske, og et batteri. Podden bliver klikket ind i batteriet. Podden indeholder allerede en brænder, men selve brænderen skal ikke skiftes. Du skifter blot podden, når det er tid. Der findes to forskellige slags pods på market. Henholdsvis præfyldte og genopfyldelige. Et pod kit er nemt at gå i gang med, uanset din erfaring. Det eneste du skal gøre, er at tilkøbe den e væske/ e juice du ønsker eller præfyldte pods til de modeller de fås til.

Vores forskellige pod kits varierer i forhold til hvilken slags e-cigaret, du er ude efter.

Pod kits findes i flere farver og størrelser. Mindre modeller giver oftest mindre damp. Større modeller giver mere damp, og har oftest et løsere sug. Vi anbefaler, at du læser lidt om de forskellige modeller vi har, så du allerede fra starten får et produkt der passer til dig.

Er du begynder, og og er i tvivl om hvad der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvilket pod kit skal jeg vælge?

Pod kits indeholder de vigtigste ting for at komme i gang. Alle vores pod kits indeholder som minimum selve batteriet og en oplader. Når man damper er der nogle ting som er nødvendige. Man skal have et batteri, en brænder, og e væske at brænde. Der vil der til enkelte modeller skulle købes pods og e-væske ved siden før at du kan dampe.

Hvor meget damp ønsker du? Hvor stramt skal suget være? Hvor diskret skal den være? Der er nemlig stor forskel på de forskellige pod kits. Du kan under de forskellige pod kits læse en mere detaljeret beskrivelse af hvert produkt.

E-væske til dit pod kit.

Når du køber et pod kit, skal du altid huske at tilkøbe væske, eller til nogen modeller, præfyldte pods. Vi har e-væsker i forskellige nikotinstyrker og smagsvarianterne Menthol og Tobak (ingen væsker med smag af frugt, jordbær eller lign.). E-væskerne fås med henholdsvis 0 mg. 6 mg. 12 mg. 18 mg. og 20 mg. alt efter hvilke væsker / juice du vælger. Der er også mulighed for at blande de forskellige styrker med hinanden, så du kan ramme nikotinstyrker der ikke findes i sortimentet. På den måde kan det være mere overskueligt for dig, at trappe ned i nikotinstyrke. Blander du f.eks  1 flaske med 18 mg. og en med 0.mg så får du 9mg nikotin. Vores mål er selvfølgelig, at du over tid ender med at komme ned på 0 mg. og derefter helt kan undvære at skulle dampe.

Hvordan virker et pod kit?

Der findes mange forskellige typer e-cigaretter, og du kan læse meget mere om de specifikke funktioner under det enkelte produkt. Fælles for alle e-cigaretter er dog disse tre dele:

  • Tank og brænder/coil:

    I pod kits er tanken og brænderen sat sammen i en del. Du skal blot fylde din pod med, og så opvarmes væsken og bliver til damp. Det at tanken og brænderen er i en del, gør at du med pod kits slipper for at skifte brænderen. Det er blot at skifte hele podden. Brænderen, eller coils som de også kaldes, er bygget op af en metaltråd, der danner en spiral eller i nogen tilfælde et net.
    Udover metallet er det også vat i brænderen. Det er denne vat der suger væsken til sig. Når du trykker på knappen og aktiverer dit pod kit, varmes brænderen op og fordamper væsken. Husk at du ikke skal trykke på knappen uden at suge.

  • Batteri: Batteriet er selvfølgelig den del af dit pod kit der giver strømmen og aktiverer hele systemet. Hvor lang tid dit pod kit kan holde strøm, afhænger af flere ting. Heriblandt størrelsen på batteriet. Desto flere mah (miliampere desto længere tid), men også antallet af watt. Det betyder reelt set, at nogen batterier med mindre milliampere, kan holde strøm ligeså lang tid som et med større mah.

  • Oplader: Alle vores pod kits indeholder en oplader til batteriet, så de kan kan oplades, når den er ved at løbe tør for strøm. En opladning tager typisk mellem 1-5 timer alt afhængig af batteriets størrelse.

Har du brug for hjælp?

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 22 07 07 på hverdage mellem 09-16.
Du kan også sende os en mail eller skrive til os på vores chat. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig, så du får lige præcis det pod kit der passer til dig.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?

Log ind Gendan kodeord